שלי לאון נרגשת. אמנית האיפור הוותיקה והמקצועית עברה לפני כשבועיים למשכנה החדש, המעוצב והמזמין במרכז ראשון לציון- ברחוב הרצל 102. לחנוכת הסטודיו והאקדמיה הוזמנתי יחד עם בלוגריות נוספות להכיר את שלי וא...
שלי לאון נרגשת. אמנית האיפור הוותיקה והמקצועית עברה לפני כשבועיים למשכנה החדש, המעוצב והמזמין במרכז ראשון לציון- ברחוב הרצל 102. לחנוכת הסטודיו והאקדמיה הוזמנתי יחד עם בלוגריות נוספות להכיר את שלי וא...
הכירו את הסטודיו והאקדמיה לאיפור של שלי לאון וקבלו טיפים לאיפור חגיגי
הכירו את הסטודיו והאקדמיה לאיפור של שלי לאון וקבלו טיפים לאיפור חגיגי

שלי לאון נרגשת. אמנית האיפור הוותיקה והמקצועית עברה לפני כשבועיים למשכנה החדש, המעוצב והמזמין במרכז ראשון לציון- ברחוב הרצל 102. לחנוכת הסטודיו והאקדמיה הוזמנתי יחד עם בלוגריות נוספות להכיר את שלי ואת השירותים שניתן לקבל במקום.
לשלי יש קסם רב וחיוך כובש. היא קיבלה אותנו במאור פנים וסיפרה בפתיחות על עצמה. היא אמא לבר (13), גל (10) וטל (6), מתגוררת בראשון לציון בסמוך לסטודיו ונשואה לאבי, בעל חברה לבניית אתרים.
הבחירה במקצוע האיפור
מאז היותה ילדה אהבה שלי לאון לצייר והייתה בעלת כשרון בתחום זה. הצבעים והמכחולים משכו אותה והיא האמינה שתעסוק בתחום האמנות. אך כשבגרה הבינה שהיא מעדיפה לעבוד עם אנשים ו"להוציא את יופיים הפנימי החוצה" לדבריה "לכל אחת יש פוטנציאל אדיר והאיפור עוזר לממש אותו"
אין ספק שאיפור הוא מקצוע יצירתי ביותר ומאפשר לעוסקים בו כר נרחב לביטוי. מאפר/ת מקצועיים יכולים לחולל פלאים ונוכחתי בכך לא פעם. הרי כולנו הולכות לפני אירוע חשוב למאפרת מקצועית שהופכת אותנו לסינדרלות במשיכת מכחול ושלי הוכיחה לנו באיפור מתנדבות עד כמה ניתן להדגיש ולהבליט את היופי של כל אחת.
youtube embed goes here!
סרטון קצר על הסטודיו של שלי גולן- מיי מיי הפקות
שלי עוסקת במקצועה מעל 13 שנים. היא למדה אצל טובי אמני האיפור בארץ כמו בועז שטיין ועדה לזורגן. במהלך השנים המשיכה להשתלם ועסקה באיפור נשים וכלות, בארץ ובחו"ל, איפור לטלוויזיה, לצילומי תדמית עסקית, לתצוגות אופנה ולהפקות עם מיטב הצלמים. כמו כן, במהלך השנים העבירה שלי מגוון רחב של הדרכות, סדנאות והשתלמויות למאפרים מקצועיים בכל הרמות כמו גם לחברות, מוסדות וארגונים.
על הסטודיו
הצורך לעבור למשכן רחב יותר נבע מרצונה של שלי לתת חווית שירות מיטבית ללקוחות הסטודיו ולהרחיב את שירותי האקדמיה לאיפור. המיקום החדש מאפשר זאת. העיצוב הותאם לצרכי הלקוחות והתלמידות באקדמיה.
בסטודיו החדש מתמקדת שלי באיפור כלות ובאיפור ערב וניתן להזמינה להגיע לבית הלקוחות בכל רחבי הארץ. "גם אחרי כל כך הרבה שנים במקצוע אני מתרגשת בכל פעם מחדש מהזכות לקחת חלק באירועים החשובים של הלקוחות שלי. כשאני מאפרת לקראת אירוע מיוחד, חשוב לי לתת לה הרגשה של פעם בחיים." אומרת שלי ומוסיפה כי היא מאמינה שיחס חם, חיוך ואנרגיות טובות ושמחות, יכולים לפוגג את כל הלחצים והמתחים העולים לקראת האירוע. "לכן אני תמיד דואגת ליצור אווירה קלילה, רגועה ונעימה שתהפוך את היום הזה לחוויה כיפית ומשוחררת."
ניכר כי שלי אוהבת מאד את מקצועה ואת היכולת היצירתית שבאה לידי ביטוי באיפור הנשים. לדבריה "הסיפוק הגדול ביותר שלי הוא להוציא את מלוא הפוטנציאל החבוי בלקוחותיי ולהראות את היופי הפנימי - קודם כל להם עצמם ואח"כ לאחרים. כי כשאני פוגשת בסטודיו את הלקוחות, הדבר הראשון שאני רואה הוא את היופי שלהם והתפקיד שלי הוא רק להדגיש ולהבליט אותו."
על האקדמיה לאיפור
במשך השנים צמח הסטודיו ושלי חיפשה מאפרים/ות נוספים שישתלבו לעבודה אצלה בצוות. "היה לי חשוב מאוד שמי שיעבדו איתי יהיו לא רק מקצועיים בתחום האיפור, אלא שיביאו איתם משהו אחר, יצירתי ומקורי, ושיבואו לעבודה עם חיוך על השפתיים". אז היא החלה להדריך מאפרים צעירים בשיטתה ובעקבות הפניות הרבות שהגיעו אליה, קיבלה החלטה להקים אקדמיה מקצועית שתיתן את כל המענה למאפרים ומאפרות בתחילת הדרך, לרבות צבירת ניסיון מעשי כבר במהלך הלימודים, וסיוע בהשתלבות בשוק העבודה עם סיומם.
חשוב לה מאד שהאקדמיה תיתן פתרונות גם לנשים אשר מצבן הכלכלי לא מאפשר זאת וחלומן הוא להיות מאפרות. לשם כך, פנתה למשרד העבודה ומשרד הביטחון והצליחה להוציא אישורים מתאימים. והלימודים במסגרת האקדמיה מוכרים כפיקדון לחיילים משוחררים בפיקוח משרד העבודה והרווחה ומשרד הכלכלה והתעשייה.
"התלמידים שלי מקבלים ממני את כל הידע והכלים ואני משתפת אותם בכל הניסיון שצברתי. כי המטרה שלי היא שבסיום הלימודים הם יצאו לשוק כמאפרים מקצועיים השולטים בכל טכניקות האיפור, מחד אך גם יודעים איך להתנהל נכון מול הלקוחות הן מבחינת המכירות והן מבחינת כל יתר האספקטים של ניהול עסק ".
דבר נוסף, השיעורים באקדמיה נערכים בקבוצות קטנות כדי לאפשר לכל אחד מהתלמידים לקבל יחס אישי. "התלמידים שלי מגיעים אלי עם חלום – להיות מקצועיים, לצאת לשוק ולהצליח. לכן, חשוב להיות שם עבורם במלוא מובן המילה, להרגיע את החששות שלהם ולהקשיב להם עם כל הלב וכל הסבלנות, גם במהלך השיעורים וגם בתמיכה ועידוד מעבר לשעות הלימודים ואפילו לאחר סיום הקורס".
מחירים
איפור כלה בסטודיו: 1,300 שקלים
איפור מלווה/ איפור ערב לאירוע: 400 שקלים
איפור לבת מצווה: החל מ- 250 שקלים
סדנת איפור אישית: 400 שקלים
סדנת איפור ליום הולדת עד 8 משתתפות: 800 שקלים
השתלמויות למאפרים וקורס איפור מקצועי של 26 מפגשים – פרטים במקום.
כמו כן ניתן לרכוש בסטודיו מוצרי איפור ותכשירים במחירים מיוחדים.
טיפים למראה זוהר בחג השבועות
שלי בחרה לשבועות צבעים חמים וזוהרים המקנים מראה עור שזוף ומראה בריא ,
איפור נקי שמדגיש את תווי הפנים לקבלת תוצאה מושלמת, בשילוב
עם שמלה לבנה וחגיגית.
טיפים
*להשתמש במייקאפ בעל כיסוי בינוני-גבוה בעל גימור טבעי
*להשתמש בצלליות המתאימות לצבע העיניים .
*להשתמש בעיפרון שמנת בקו המים להגדיל את העין ולרענן את
הלוק
*ברונזר לחיטוב וחימום הפנים מראה שזוף תמיד יותר זוהר
*שימר בעצמות הלחיים למראה זוהר וגלאם .