Teszt: Melyik dzsinn törzsbe tartoznál?

Prológus
Létrehozta: Prológus (User Generated Content*)User Generated Content is not posted by anyone affiliated with, or on behalf of, Playbuzz.com.
ekkor: 2019. ápr. 17.
Help Translate This Item

Hol élnél legszívesebben?

Melyik elem áll hozzád legközelebb?

Mit utálsz a legjobban?

Ha fülön csípnek valahol, ahol semmi dolgom nem lenne, én...

Milyen állatot tartanál legszívesebben háziállatként

Déva

Déva

A Daevasztanában lakozó büszke tűzelementálok közé tartozol, akik nem mellesleg alakot is tudnak váltani. Egykor fantasztikus képességek birtokában voltál, de Szulejmán eljövetele óta kissé rád jár a rúd (na, meg az se segített, hogy egy ideje már nem a te törzsed uralkodik). Ettől függetlenül továbbra is számottevő ellenségnek számítasz, nem árt veled jóban lenni.

Dzsazírai

Dzsazírai

Sokkal közelebb állsz az emberekhez, mint bármelyik másik dzsinn törzs, így a safitok (félig ember, félig dzsinn) sorsát is a szíveden viseled. Igazi hős típus vagy, ha világot kell menteni, már rohansz is, mint Kim Possible.

Szahrajn

Szahrajn

Vérbeli utazók, legyen szó tengerről vagy sivatagról, és úgy összességében, bárhol elboldogulnak, hiszen úgy ismerik a világukat, mint a tenyerüket. Semmi nem hoz nekik olyan boldogságot, mint egy újabb, felfedezésre váró horizont.

Ajánlé

Ajánlé

A politika kevésbé mozgat meg, maximum unaloműzőnek tekintik, semmint vérre menő küzdelemnek, valószínűleg te jártál a legjobban az ajánlé törzs tagjaként. A Nílus folyó környékét benépesítő dzsinnek sót és aranyat bányásznak, így a legkevésbé sem szűkölködnek, és megvan az az előnyük, hogy senki nem akarja aktívan megnyiffantani őket. Csak aztán rá ne faragj, amikor egy régi ismerős a flancos vityillód ajtaján kopogtat, hogy jött behajtani azt a szívességet, amivel tartozol neki...

Toharisztáni

Toharisztáni

Ismered a mondást, hogy eladja az eszkimónak a jeget is? Na, itt is ez van, csak homokkal és dzsinnekkel. A toharisztániak vérbeli kereskedők, akik láthatatlan karavánokban utazva szelik át a sivatagot, és a mendemondák szerint bármit megkaphatsz náluk, legyen szó halálos betegségek gyógymódjáról, jáde kulcsokról, amik portálokat nyitnak más dimenziókba, vagy parfümről, aminek olyan az illata mint maga a mennyország.

Agnivansi

Agnivansi

Gratulálunk, ön nyert! Az Agnivansi húzta a jackpotot valamikor régen, hiszen a területük tele van értékes nyersanyagokkal és kellően el vannak szigetelve a politikai hercehurcától, ami a fővárosban zajlik, így remekül elvannak maguknak. Agnivansiként aztán nem kell aggódnod amiatt, hogy valaki meg talál mérgezni, mert aznap reggel épp megfájdult a kislábujja. Valószínűleg te leszel az, aki fütyörészve túléli ezt az egészet!

Melyik dzsinn törzsbe tartoznál?

Melyik dzsinn törzsbe tartoznál?

These are 10 of the World CRAZIEST Ice Cream Flavors
Created by Tal Garner
On Nov 18, 2021