עממי או אליטיסט תרבותי
עממי או אליטיסט תרבותי
האם אתה עממי?
האם אתה עממי?

הסרט הישראלי שראית הכי הרבה פעמים הוא
הפושע המושלם
ספר לקחת לאי בודד
שיר החתונה המועדף עליי
הכי ישראלי בעיניי
מי רצח את
גאווה ישראלית
הפרובוקטור המועדף עליך הוא
אני עושה בינג' של
חסר לי בגלגלצ
מתרגש לקראת ההופעה של
קבוצת הכדורגל שלי באירופה
הכי קורע בניינטיז
אישה יפה
ביטוי שאני מתקשה להפטר ממנו
מתנה לאישה ליומולדת משמעותי
עם הילדים בשבת:
מסעדה מזרחית
אומרים כן לזקן
לפנתיאון של שידורי הספורט
תרבות גבוהה
תרבות גבוהה
אתה לא באמת קורא את זה כי בדיוק מצאת סטרימינג של 'ברוד סיטי: הפרקים שלא צולמו' בדארקנט. הפעילות המינית האהובה עליך היא לגלוג על אנשים ("סחים") שאוהבים ריאליטי, חוץ משפע הריאליטי שאתה צורך, אבל בקטע אירוני כמובן ורצוי באנגלית. אתה מעודכן בכל סדרה, אלבום וסרט שווים שיוצאים והמילה האהובה עליך כרגע היא "קשוח". נתראה בדוקאביב, יא מתיש.
מעמד הביניים
מעמד הביניים
אתה מעמד הביניים התרבותי, נהנה גם מהבורקס, אבל טעמו של בריוש נימוח - או ספר בכריכה קשה - אינו זר לך. אתה אוהב לדבר על סדרות ילדות נשכחות, אבל לא קראת ניתוח לקניאני של מונגר מ'הקטקטים' כמו האחיין שלך מתל־אביב. אתה מתנשא על אנשים שעונים על השאלה: "איזו מוזיקה אתה אוהב?" בתשובה, "מה שברדיו", אבל יש לך באוטו דיסק של מוקי. בקיצור, אתה הבייס של יאיר לפיד.
מנגב בסיבוב
מנגב בסיבוב
ברכות, אתה עממי כמו סלט חצילים בטחינה. אתה נהנה מהדברים הפשוטים והמוכרים, מהנהן כשדידי הררי מדבר בתוכניות פאנלים ומטקבק בעצבים כשמבקרים נכנסים בפריים־טיים של ערוץ 2. שייחנקו עם יצירות עלק מתוחכמות של פלצנים שעצוב להם בשבתות אינעל העולם