Ce trebuie să știi despre crearea unui business?

Te gândești să intri în lumea afacerilor. Ai suficiente cunoștințe pentru a înțelege ce formă de antreprenoriat ți s-ar potrivi? Fă testul!

Acest chestionar a fost întocmit în baza legislației Republicii Moldova referitoare la activitatea de întreprinzător și a informațiilor din Ghidul contribuabilului începător, întocmit de Inspectoratul Fiscal Principal de Stat.

Viorica Zaharia
Creat de Viorica Zaharia (User Generated Content*)User Generated Content is not posted by anyone affiliated with, or on behalf of, Playbuzz.com.
în data de 16 iun. 2017

Cine este un întreprinzător individual?

Ce este o patentă?

Ce servicii poți presta pe bază de patentă?

Unde obții patenta?

Ce este un SRL?

Pe ce termen se constituie un SRL?

Ce este o Societate pe Acțiuni (SA)?

În cât timp se înregistrează o întreprindere?

Unde se înregistrează o întreprindere?

De cât timp ai nevoie ca să lichidezi/închizi o întreprindere?

Preponderent corect

Preponderent corect

Ai oferit mai multe răspunsuri corecte. Te poți lăuda cu un bagaj de cunoștințe suficient ca să alegi forma de business ce ți se potrivește. Succes!

50/50

50/50

Ai acumulat un număr de răspunsuri corecte aproximativ egal cu cel de răspunsuri incorecte. Ești la jumătate de drum. Răsfoiește legile privind antreprenoriatul și îți urăm succes în afaceri!

Preponderent incorect

Preponderent incorect

Ai răspuns incorect la mai mult de jumătate din întrebări. E reparabil! Rezervă-ți câteva ore pentru a consulta legile și ghidurile disponibile referitoare la antreprenoriat. Succes!

These are 10 of the World CRAZIEST Ice Cream Flavors
Created by Tal Garner
On Nov 18, 2021