Vilken SCUF-medlem är du?

Svenska Celiakiungdomsförbundet, SCUF består av fantastiska medlemmar. Här är ett litet test för att se vem av fyra påhittade medlemmar du liknar mest. Ha så skoj!

Välj ett djur som liknar dig

Välj en film

Välj en middag

Välj en dryck

När är du som gladast?

Kompis-SCUF

Kompis-SCUF

Du är en sann vän som bryr dig om andra! Du är omtänksam och ser till att alla mår bra. De bästa sakerna du vet är att fira födelsedagar, träffa nya människor och att det finns kompisfilter på Snapchat. Du har svårt för att vara ensam och när du tar det lugnt är det gärna i sällskap av familj, husdjur eller dina närmsta vänner.

I SCUF är du den som ser till att alla känner sig inkluderade. Du är bra på att lyssna och ge råd till andra. Du delar gärna med dig av dina erfarenheter så att andra barn och unga känner sig mindre ensamma.

Genom att engagera dig i en medlemsförening kan du göra ännu mer! Varför inte starta ett band med andra medlemmar? Du kan också dela erfarenheter via Instagram med #celiakivardag och på Erfarenhetsplattformen på Facebook.
http://www.scuf.se/social-verksamhet/bli-engagerad/

Påverkans-SCUF

Påverkans-SCUF

Du är grym på att lösa problem! Du trivs i rollen som ledare och är ofta den som tar hand om praktiska saker. Ibland känns som att familj och vänner inte bryr sig lika mycket som du, men tro inte att de tar det du gör för givet. Du beskrivs ofta som den som står upp andras rättigheter och kämpar mot orättvisor.

I SCUF är du den som brinner för att påverka och göra samhället mer tillgängligt. Din största styrka är hur du lyckas inspirera och få människor omkring dig att vilja förändra tillsammans med dig.

Genom att engagera dig i en medlemsförening kan du göra ännu mer! Varför inte driva lokala eller digitala påverkansprojekt med andra som brinner för samma saker som du?
http://www.scuf.se/social-verksamhet/bli-engagerad/

Baknings-SCUF

Baknings-SCUF

Du är en expert på glutenfri bakning! Troligtvis har du en egen blogg där du lägger upp dina recept och betygsätter nya produkter. Du älskar mat i de flesta former och är något av en finsmakare, det är inte vilket brödpaket som helst som går hem hos dig!

I SCUF är du den som delar med dig av tips. Du förenklar livet med celiaki för andra genom att ge råd om bakning och matlagning, samt genom att du SCUF-märker restauranger och caféer med bra utbud!

Genom att engagera dig i en medlemsförening kan du göra ännu mer! Varför inte hålla i bakkurser för andra medlemmar i SCUF?
http://www.scuf.se/social-verksamhet/bli-engagerad/

Äventyrs-SCUF

Äventyrs-SCUF

Du är en äventyrare som älskar nya upplevelser! Vare sig det är klättring, mountainbike, segling eller bowling är du inte den som säger nej. Dina vänner kan räkna med att du alltid vill följa med och tar med dig massor av positiv energi.

I SCUF är du den som gärna är med på aktiviteter och läger. Du är glad och orädd och låter aldrig din celiaki hindra dig! Din inställning smittar av sig och inspirerar andra medlemmar.

Genom att engagera dig i en medlemsförening kan du göra ännu mer! Genom SCUF har du möjlighet att dra iväg på roliga aktiviteter du drömmer om att göra.
http://www.scuf.se/social-verksamhet/bli-engagerad/