הישג: סופיה מצטנר על שער "אל" צרפת
הישג: סופיה מצטנר על שער "אל" צרפת

תענוג צרוף לראות את הדוגמנית הצעירה, סופיה מצטנר, עושה את צעדיה בעולם הגדול. הסינדרלה הישראלית, שילוב מהפנט של קלאודיה שיפר, קייט מוס וגווינת' פאלטרו, עלתה לתודעה כשהתגלתה על ידי ראף סימונס, מנהל הקריאייטיב של בית האופנה "דיור", פתחה את תצוגת האופנה של המותג היוקרתי בגיל 14 וכיכבה כפרזנטורית בפרסומות שלו, שינוי קיצוני למי שעזרה לאמה לנקות בתים כדי להתפרנס.
מצטנר הפכה בין לילה לדוגמנית עסוקה, הופיעה בפרסומת "דייזי" לבושם של מארק ג'ייקובס, עיטרה את שער ''ווג'' אוקראינה ובימים אלה מככבת על שער מגזין "אל" צרפת הנחשב, עליו כיכבה מספר פעמים בר רפאלי בעבר. בפנים היא מצולמת בכמה אאוטפיטים על גווני הכחול ומסקרן יהיה לראות איך הקריירה של מצטנר תתפתח, האם היא תיעלם כמו הרבה דוגמניות שהיו לוהטות לתקופה קצרה או שהיא תהפוך בשקט לאחת הדוגמניות המצליחות בעולם.
בכל זאת, יש לה את הלוק האירופאי והקריר שכל כך אוהבים מעבר לים. קשה לא לפרגן למצטנר המקסימה, האותנטית והמתוקה שנראית כמי שמעריכה את כל מה שקורה לה ומאז שהתפרסמה, מקדמת גם מותגים ישראלים מצליחים, כגון ללין ופקטורי 54. נחכה ונראה מה צופן העתיד ובינתיים נהנה מהשער האביבי הקסום שעושה חשק לקנות ג'ינס כאן ועכשיו.
instagram embed goes here!
instagram embed goes here!
instagram embed goes here!
instagram embed goes here!
instagram embed goes here!
instagram embed goes here!
instagram embed goes here!