Можем ли да познаем характера ти на базата на това какво мразиш?

Нека видим какво казват за теб нещата, които

ed_02
Created by ed_02 (User Generated Content*)User Generated Content is not posted by anyone affiliated with, or on behalf of, Playbuzz.com.
On Mar 21, 2017

Какво мразите повече: да ви прекъсват, докато разказвате история, или изобщо да не ви обръщат внимание?

Кое ви пречи повече: да ставате рано или да лягате късно?

Коя социална условност мразите най-много?

Какво мразите повече: да миете чиниите или да бършете пода?

Коя знаменитост не можете да понасяте?

Кое може повече да ви развали деня: да сгъвате прането или да си гладите ризите?

Да станете, за да изгасите телевизора, или да изгасите лампата?

Кои сладки животинчета всъщност мразите?

Кое ви причинява повече болка: да чакате в задръстване или да търсите място за паркиране?

Кое е по-неприятно: да използвате пейджър или да трябва да изпратите факс?

От кой десерт буквално ви се гади?

Разочарован идеалист

Разочарован идеалист

Нещата, които мразите, отразяват вашето разочарование, когато светът не съответства на вашите грандиозни представи. Източникът на тези емоции е вашият страстен идеализъм и устремен дух.

Имате представи за нещата, в които сте убедени и искате всички да покрият очакванията. Ако ви питат вас, идеалният свят е възможен, ако хората решат да го поискат. Продължавайте да работите върху целите си! Един ден може да промените света.

Криворазбран общителен човек

Криворазбран общителен човек

Нещата, което мразите, разкриват човек, който умее да общува с хората и чувства разочароване, когато другите не го правят. Защо е толкова трудно всички просто да се държат адекватно?

Вие сте спокоен екстраверт, който плува в свои води във всички социални ситуации. Хората естествено търсят вашата компания, което страхотно, защото в големи групи вие сте в стихията си. Продължавайте да бъдете забавни и дружелюбни, и хората може да прихванат от вашите социални умения.

Упорит интелектуалец

Упорит интелектуалец

Когато изразявате омраза, нейният източник е вашата интелектуална фрустрация и убеждението, че светът трябва да има смисъл. Нищо не ви дразни повече от хора и неща, които губят вашето време и рационална енергия.

Вие сте изключително интелигентни, и най-вече, умеете да разбирате хората и ситуациите. Повече от всичко сте загрижени за разбирането на света около себе си, идеите и функциите на нещата. Продължавайте да се слушате разума си – светът около вас може да ви последва.

Оценяващ съдник

Оценяващ съдник

Мразите всичко, което ви изглежда като похабена умствена енергия. Смятате, че светът трябва да се занимава с по-възвишени неща от поп музика и телевизия.

Вие винаги първо размишлявате върху всяко събитие, идея или личност. Понякога се унасяте прекалено много в мислите си, но в повечето случаи създавате по нещо в ума си. Продължавайте да размишлявате – може би един ден хората ще станат по-разумни.

Догматичен поддръжник

Догматичен поддръжник

Вашата омраза произтича от желанието другите да бъдат така последователни и лоялни, както сте вие. Ужасно се разочаровате, когато не са.

Каквото и да се случи, вие сте верни на приятелите, семейството и каузата, в която вярвате. Имате силно чувство за това кое е правилно и тотално се отдавате на това чувство. Продължавайте да бъдете човек, на когото може да се разчита. Другите ще последват вашия пример.

Скептичен циник

Скептичен циник

Склонни сте да гледате на света леко отстрани, шегувайки се с всичко. Мразите нещата, които несправедливо привличат вниманието и ви отегчават. Досадните неща нямат стойност за вас.

Ако питат вас, светът трябва да е интересен през цялото време. Давате най-доброто от себе си, когато разсмивате обкръжението си, и като цяло правите света по-малко скучен. Понякога желанието ви да забавлявате преминава в груб цинизъм, но в повечето случаи продължава да е смешно.

Did we nail it? Tell us in the comments!

These are 10 of the World CRAZIEST Ice Cream Flavors
Created by Tal Garner
On Nov 18, 2021