Els 25 anys de «La Màscara»: com han canviat els seus protagonistes?

NacióDigital
Created by NacióDigital (User Generated Content*)User Generated Content is not posted by anyone affiliated with, or on behalf of, Playbuzz.com.
On Jul 29, 2019
Help Translate This Item

Jim Carrey

Abans: L'any 1994 va ser un èxit per a la consolidació de Carrey com a actor estrella de Hollywood en comèdia. Ice Ventura, Dos Tontos Muy Tontos i La màscara van ser l'inici de la seva carrera.

Ara: Consolidat com un dels actors de Hollywood més estimats pel públic, Carrey va triomfar com un dels protagonistes de la comèdia cinematogràfica. El 2017 es va estrenar el documental Jim i Andy, que el va a tornar a situar en primera línia.

Cameron Díaz

Abans: Va estrenar-se en el món del cinema, literalment, en aquesta pel·lícula. El paper era per a Anna Nicole Smith però els creadors del film van descobrir a Díaz i van quedar enlluernats.

Ara: Arran del film, Díaz es va fer un lloc al panorama de Hollywood. Compartiria altres co-protagonismes amb Carrey, a part de crear una molt bona relació amb l'actor. Va acabar de triomfar amb Gangs of New York, Algo pasa con Mary i Els Àngels de Charlie.

Peter Greene

Abans: El malvat de la pel·lícula va ser un recurrent a les grans pantalles dels anys 90. Després de ser un secundari a Pulp Fiction, fet que li va obrir les portes del món del cinema de bat a bat, va guanyar molta fama amb La màscara.

Ara: Arran del seu paper a Pulp Fiction i La Màscara, es va consolidar com un dels malvats de Hollywood dels 90 i els 2000. Més tard, envellit, va decaure a papers molt més secundaris i televisius.

These are 10 of the World CRAZIEST Ice Cream Flavors
Created by Tal Garner
On Nov 18, 2021