Дали сте опседнати со кекс?

Животот е многу поинтересен кога имате перверзни мисли! Ќе се изненадите колку е „валкан“ Вашиот ум!

МОТИКА
Created By МОТИКА
On Jun 30, 2017

На кој начин ги гледате фотографиите? Перверзно или целосно невино?

90% перверзен ум 10% невин

90% перверзен ум 10% невин

Ако постои начин да ја сфатите сликата на перверзен начин Вие ќе го направите тоа! Иако сликата е целосно „невина“ првата работа на која што ќе Ве асоцира ќе биде сексуална. Ова значи дека Вие сте ведра и отворена личност и со Вас може да се разговара на било која тема.

90%невин ум 10% перверзен

90%невин ум 10% перверзен

Вашиот ум е целосно невин! Ниту еднаш не забележавте перверзна слика од понудените! Вие сте малку срамежлива личност и веднаш ќе се вцрвените кога некој ќе каже кекс. Вие сметате дека вакланите муабети треба да останат во спалната соба.