Milyen mitikus vízben élő lény lennél?

Mindig arról álmodtál, hogy Arielhez hasonlóan itt hagysz csapot-papot, és egy hableányként/hablegényként éled le hátralevő életed? Nos, tesztünkből megtudhatod, hogy valóban milyen lény is lennél ebben a vízi világban.

Milady
Létrehozta: Milady (User Generated Content*)User Generated Content is not posted by anyone affiliated with, or on behalf of, Playbuzz.com.
ekkor: 2018. aug. 6.
Help Translate This Item

Válaszd ki azt a színt, amelyik tetszik neked az alábbiak közül!

Itt a nyár, tényleg jó az idő. Hová mész nyaralni?

Meg kell győznöd a legjobb barátodat, hogy megéri ellopni a Titanicot. Mit teszel?

Újraosztják a szerepeket a Csipkerózsikában. Te kit játszol?

János királynak szabóra van szükség, s téged találnak a legalkalmasabbnak a feladatra. De te csak egy szerencsétlen paraszt vagy, akinek etetnie kell az állatait, gyermekeit. Mit teszel?

Kitör a vihar, nekiütközik a hajótok egy sziklának. Teljes a káosz. Hogyan reagálsz?

Megapiranha

Megapiranha

Valljuk be őszintén, hogy a ponty már nem menő. Mennyivel gigantikusabb már egy hal, amelyet nem te eszel meg, hanem ő esz meg téged. Gratulálok, bele is foghatsz a nagymértékű hús- hajó- kitudja- emberfogyasztásba, hiszen te egy Megapiranha lennél. Rettegjenek a vízi világok, reszkessenek a betörők, mert ha te egyszer kinyitod a szád...

Leviatán

Leviatán

Na, ez aztán tényleg nagyon kígyó, vagyis Te egy nagyon kígyó vagy. Pofázmányodnál már csak a hatalomvágyad és a pusztítóerőd lehet nagyobb. Hajókat pusztítasz el, legénységet ebédelsz, s olyan fenevad vagy, akitől retteg a démosz.

Délibáb

Délibáb

A megtévesztés mestere vagy, trükkjeid a legszomjasabb utazót is őrületbe kergetik. Addig gyötröd ellenségeidet, míg végül már dróton rágatod őket, s csak neked engedelmeskednek. Igád alá hajtod akár Voldemortot is, és beillenél a leghíresebb cirkuszba bűvésznek is. Női és férfi alakban is pompázhatsz, természetesen, te gaz csábító, ki leginkább a homokos partokon tanyázik. Áldozataid próbálkozásait rendszerint már csak ennyivel jutalmazod: "Én kis ostobám...".

Kráken

Kráken

Gyakran kevernek össze a Leviatánnal, de felesleges elhinni a szóbeszédet. A gyanútlan hajósok rémálma vagy, több szemmel, s minimum 8 karral megáldott gigapolip. A mendemonda szerint, ahogyan a bika a vöröstől, úgy te, drága kis krákenem, te a zöldtől kapsz vérszemet. Ezért a hajókon tilos volt zöldet használni. Aki ezt megszegte, az biztosan az aznapi ebéded képviselte személyesen.

Sellő

Sellő

Szerelembe esel, embereket áldasz meg, vagy éppen a vihart idézed elő, esetleg az áradást hozod tető alá. Néha felfalsz pár szegény, szerencsétlen hajóst, elsüllyeszted a hajók 90%-át, de őszintén, ha te jól érzed magad, hát kit érdekel? Őszintén, a fene sem tud rajtad kiigazodni, de pont ezért szeretnek. Gyakran kevernek össze a szirénekkel, de ne hallgass rájuk, a drága kis uszonyod helyett úgysem szeretnél szárnyakat meg madárlábat. Az éneket meg hagyjuk

Szirén

Szirén

Sajnos egyre többen összekevernek a sellővel, de ne hagyd magad, és a gyönyörű tollaidat veszni! Veszedelmes egy állat vagy, a hangod azonban még nálad is gyilkosabb. A hajókat egy örvénynek ajándékozod, eközben férfiakat csábítgatsz, mintha mi sem lenne természetesebb.

Tengeri szerzetes

Tengeri szerzetes

Apukád pap volt, anyukád pedig egy beazonosíthatatlan eredetű biológiai tévedés. Ezért úgy döntöttél, hogy mivel nászukból születtél, s élet adatott neked, hát ki is élvezed azt. Gonosz egy természeted van, pajkosnak mutatod magad, áldozataidat becsalogatod a vízbe és felfalod őket. Vagy először közösülsz velük és csak utána falod fel őket. A 13. században már tudtak rólad, úgyhogy ha hihetünk a krónikáknak, egy igencsak nagy családfát sikerül megalkotni. Vigyázz, a végén még nemesi címed is lesz.

These are 10 of the World CRAZIEST Ice Cream Flavors
Created by Tal Garner
On Nov 18, 2021