Milyen állat lenne a daimónod?

Van hat kérdésünk, ahhoz pedig nyolc lehetséges daimón tartozik. A kis daimónok már türelmetlenül várják, hogy gazdára leljenek. Vigyél egyet haza közülük! #apapapadaimóntkérekkarácsonyra

Milady
Létrehozta: Milady (User Generated Content*)User Generated Content is not posted by anyone affiliated with, or on behalf of, Playbuzz.com.
ekkor: 2017. dec. 2.

Kisgyermeked bedobja a telefonod az egyik állathoz az állatkertben, miután kijátszotta magát. Mit teszel?

Miért bújsz el egy szekrényben?

Igazán eltévedtél a király labirintusában. Milyen zenét hallgatsz, ami legalább elfeledteti veled, hogy milyen nyomorúságos sors vár rád?

Mi a legidegesítőbb szokásod?

Sajnos extrém körülmények közé kerültél. Melyik táplálékot fogyasztod el a túlélés érdekében?

Fel kell takarítanod a padlót fogkefével. Mit csinálsz?

Kazuár

Kazuár

A világ legveszélyesebb madara szegődik melléd segítőtársnak. Nem kell aggódnod, ellenségeid biztosan nem fognak egy ujjal sem hozzád érni, mert ez a dög nem hagyja őket lélegzethez se jutni. Támad, véged!

Ganajtúró bogár

Ganajtúró bogár

Daimónod is tologatja a problémát ide-oda, úgyhogy igazi lelki társra leltél, ha néha döntésképtelen vagy. Jól kiegészítitek egymást, s megállíthatatlanok lesztek, ha összefogtok.

Csupasz vakondpatkány

Csupasz vakondpatkány

Tény, hogy nem a legszebb, de bárhonnan megtalálja a kifelé vezető utat. Biztosan aranyos, simogasd meg a kicsi állát! Könnyen eltévedő személyeknek melegen ajánljuk!

Véznaujjú maki

Véznaujjú maki

Igazán ritka állat, olyannyira, hogy akár daimónkiállításra is járhatnál vele. Ha jobban megnézed igazán cuki, a szuperképességei pedig mindenki előtt rejtettek, úgyhogy biztosan fog még meglepetést okozni.

Hiéna

Hiéna

Daimónod röhögve gyilkol, átgázol Istenen, emberen, daimónon. Nemcsak vérengző fenevad, ha megunjátok az öldöklést, nyugodtan szórakoztathatjátok egymást a leggonoszabb viccekkel is!

Fülbemászó

Fülbemászó

Andoki kondorkeselyű

Andoki kondorkeselyű

Igazán nemes madár jelentkezett nálad daimónul. Kitűnő látással rendelkezik, úgyhogy szemüveg gyanánt is használhatod. Annyit még, hogy a dögöket mindenképpen jobban szereti, mint az élőket. A ellenségnek annyi.

Piranha

Piranha

Látott már valaki vizidaimónt? Hát neked már van egy, mégpedig nem is akármilyen. Ha egyedül nem is boldogulna, szól a haverjainak, s kivégeznek akárkit.

These are 10 of the World CRAZIEST Ice Cream Flavors
Created by Tal Garner
On Nov 18, 2021