Melyik varázslény lennél?

Elgondolkoztál már azon, hogy milyen varázslény lennél, ha létezne a mágia? Hogy melyik állat illene hozzád leginkább? Most kiderül! 8 kérdésünk van, mindegyikhez nyolc válasz tartozik, és 8 lehetséges eset áll fent. Mitikus lények, amelyekről még garantáltan nem hallottál.

Milady
Létrehozta: Milady (User Generated Content*)User Generated Content is not posted by anyone affiliated with, or on behalf of, Playbuzz.com.
ekkor: 2017. júl. 27.

Hol élnél legszívesebben?

Melyik napszakban tevékenykednél?

Melyik országban élnél az alábbiak közül?

Milyen szupererővel rendelkeznél?

Melyik lenne leginkább jellemző a testfelépítésedre?

Kit választanál segítőtársadul?

Mit csinálnál szabadidődben?

Válassz egy művet!

Enfield

Enfield

Vagy másnéven az Enfieldi fenevad. A címerekről igencsak ismert szörnyalak vagy, gratulálok! Fejed a rókáé, mellkasod egy agáré, tested pedig az oroszláné. Szép teljesítmény, barátom! Ezenkívül található még benned két adag sas és egy adag farkas. Varázserőd nem ismert, de biztosan jóllaksz London valamelyik utcáján.

Rompo

Rompo

Csontváztest, és emberi fülekkel díszített nyúlfej jellemez, leginkább Indiában és Afrikában honolsz. Kizárólag emberi tetemekkel táplálkozol, miközben zümmögő hangot hallatsz. Finom-finom.

Jatagaraszu

Jatagaraszu

Egy háromlábú fekete holló vagy, az jó ómen, nemde? Leginkább Koreában, Kínában és Japánban hallatod károgó hangod, megjelenésed valamilyen Isteni beavatkozás, égi kinyilatkoztatást jelent. Értékes állat vagy, mit ne mondjak!

Tengeri szerzetes

Tengeri szerzetes

Középkori írásokban szereplő, tengerekben élő, középkori képzeletbeli lény vagy! Neved pontosan fedi külsőd, elvileg. A tengerparton játszó embereket játszi könnyedséggel vadászod le, magaddal viszed a mélybe, hogy megehesd a húsukat. Nyami, szép teljesítmény kolléga, kollegina.

Abaaszi

Abaaszi

Gonosz démonféleség vagy a jakutok legendái szerint. Nagy, ogreszerű állat, vasfogakkal és egyetlen szemmel. Vándorláskor hétfős csoportban bandázol, portyázol. Mindenki retteg tőled, ha csak messziről meglát.

Karakura

Karakura

A török mitológia kismamazaklató alapfigurája vagy, minden elismerésem. Egyes feltételezések szerint még meg is fojtod őket álmukban, más legendák alapján tüdőlopásból szerzed a napi betevő falatod. Hogy melyik a rosszabb, arról vitatkozhatnánk.

Ifrít

Ifrít

A második legerősebb Dzsin-fajta, úgyhogy kezdhetsz elgondolkodni, hogy az Aladdin mégsem kamu. Te persze a gonosz fajtából keveregtél ki, mert ha már lehet választani, akkor odacsapsz a sötét oldal élén. Ravasz vagy, alakod pedig a képen látható. Respect!

Villi

Villi

Rólad még Shakespeare is írt, olyan híres fajzat vagy. Valószínűsíthető, hogy emberi megjelenéssel rendelkezel, mindezt pedig Finn-, Dán-, vagy Norvégföldön teszed, de az sem zárható ki, hogy ír vagy. Embereket csalogatsz, felfalod őket, gyereket lopsz, hát, minden elismerésem.

These are 10 of the World CRAZIEST Ice Cream Flavors
Created by Tal Garner
On Nov 18, 2021