Melyik földön kívülihez kellene hozzámenned?

Vagy valaki olyanhoz inkább, aki megmenti a Földet az űrlényektől? Itt a nagy nap, csak éppen az a nagy kérdés, hogy ki lesz a párod. Mondhatni vakrandi ez a végzettel, aztán persze kérdéses, hogy túlled-e a nászéjszakát. Mindenesetre mi kínáljuk neked a társat, aki hát... Majd meglátjuk. A vak is ezt mondta.

Milady
Létrehozta: Milady (User Generated Content*)User Generated Content is not posted by anyone affiliated with, or on behalf of, Playbuzz.com.
ekkor: 2018. febr. 5.

Milyen ruhát választasz az esküvődre?

Milyen kiegészítőt fogsz viselni a jeles nap alkalmából?

A párod nemet mond, és faképnél hagy az oltárnál. Mit teszel?

Ideje gondoskodnod a hajkoronádról is! Milyen kreálmánnyal vonulsz oltár elé?

Milyen lakodalomról álmodsz?

WALL·E

WALL·E

Bár Ő elvileg hivatalosan egy földi robot, de annyira nagyon sci-fi szegény, hogy el is tűnik a Földről, hogy ÉVÁval tarthasson. Hát nem romantikus? Hajrá, tudom, hogy Évának hívnak.

E.T.

E.T.

Remélem férjet keresel, és nem bánod, ha erős honvágy gyötri szíved választottját. E.T. mindig hazatelefonál ugyanis.

Daemon Black

Daemon Black

A lányok kedvence, aki után majd' minden tini nyála csöpög, a szuperszexi, egyetlen, ellenállhatatlan Daemon végre a tiéd. Talán ha ezt megtudják, akkor már nem a földönkívüli rokonoktól, hanem az elmeroggyant rajongóktól kell tartanod. Lehet rövid életű lesz ez a frigy, és hamarosan semmi hasonlóság nem fog mutatkozni közted és Karinthy között?

Cinder

Cinder

Nyugalom, ha szerencsétlen vagy, és vonzod a bajt, tehát egyértelmű, hogy az esküvőn sem fog minden klappolni, hát majd Cinder megjavítja. Igaz, hogy a mostohaanyja még a nevelt lányát is utálja, tehát képzelheted, milyen anyós válna belőle, valamint a társadalom technológiai tévedésnek tartja, de hát senki sem tökéletes. Mentsétek meg együtt a világot, aztán még hálásak is lesznek.

Alien

Alien

Jó, hát nem biztos, hogy a leggusztusosabb, nem biztos, hogy túléled a nászéjszakát, de mindig lehetne rosszabb, nem igaz? Becsüld meg a férjed, és garantáltan lesz helyed, ha le akarsz ülni valamelyik vendéglőben. Maximum majd kiszolgáljátok magatokat.

Leia Organa

Leia Organa

Nem elég, hogy méregdrága cuccokban ropja végig a lakodalmat (elég csak az arany bikinire gondolni), de még jól is néz ki. Hercegnőből van, de nem az elkényeztetett fajta, amint látod, a fegyverhasználattól sem riad vissza, és ha arra kerül a sor, simán megfojt egy Jabbához hasonló undormányt is! Megfogtad az Istennő lábát, jó feleség lesz.

These are 10 of the World CRAZIEST Ice Cream Flavors
Created by Tal Garner
On Nov 18, 2021