Ki lenne a segítőtársad egy mágikus világban?

8 kérdés, nyolc választási lehetőség, nyolc lehetséges út. Ismertek már minket, vicces, humort nem nélkülöző tesztünkből megtudhatjátok, hogy kit kellene minél előbb magatok mellé állítani, ha az életetek forogna kockán!

Milady
Létrehozta: Milady (User Generated Content*)User Generated Content is not posted by anyone affiliated with, or on behalf of, Playbuzz.com.
ekkor: 2017. okt. 28.

Ki lennél egy könyvből?

Mennyire hat meg egy romantikus történet? Gondolj mondjuk a Titanicra!

Melyik országban élnél legszívesebben?

Hogyan osztod be az idődet?

Válassz egy tárgyat!

Fejezd be a mondatot! Ha tehetném...

Válassz egy személyt!

Írd körül a megjelenésed!

Harry Potter

Harry Potter

Neked egy olyan tökéletes mesterre van szükséged, mint a híres Harry Potter. Természetéből adódóan villámhárítóként is funkcionál, így ha az időjárás összecsapna a fejed felett, ne félj hívni. Legutóbbi értesüléseink szerint a legsötétebb nagyúr sem kottyan meg neki.

Gonosz Királynő

Gonosz Királynő

A szemforgatás királynője vagy, és gyűlölöd azokat a tükröket, amelyek nem hirdetik legalább nyolcméteres plakáton 234534 soros himnuszban, hogy te vagy a legszebb a világon. Hasonló a hasonlóval, tartja a mondás. Csörögd fel a Gonosz Királynőt, és zúzzatok oda az elkényeztetett plázapicsáknak!

Callum Hunt

Callum Hunt

Kettő az egyben segítségre lenne szükséged? Magad sem tudod eldönteni, hogy melyik oldalra is állj? A Halál Ellensége elég menőn hangzik? Tárcsázd a 911-et és kérd a káoszmágusod. Kód: HARCEB

Kell, az antari

Kell, az antari

Menekülnöd kell, és a legjobb, ha még csak véletlenül se találnak rád azon egyszerű okból, hogy nem is tudnak utánad jönni? Ez a fickó biztosan kijuttat a legnagyobb pácból is. Na meg az a felemás szem annyira jól néz ki, hogyha különleges gyermeket szeretnél, és nem félsz 9 hónapot várni rá...

Merlin

Merlin

Imádod a középkori legendákat, kívülről fújod az Arthur-mondakört, az ellenfeled meg pont egy megátalkodott sárkány? Vagy éppen háborúba keveredtél egy középkori csatamezőn? Szerezd be Merlint, jól fog jönni!

Graiák

Graiák

Neked egyelőre bőven elég egy csöppnyi útmutatás is, annyira amúgy sem kedveled azt a hülye mágiát. Többet árt, mint használ. Elég, ha más lát helyetted, amit a Graiák meg is tesznek. Ám nem árt vigyázni velük, elég rosszul néznek ki, pedig a barlang mélyén nincs is ablak.

Baba Yaga

Baba Yaga

A szláv mitológia ősanyjára van szükséged, aki nem fért be az istenek közé, mert fölöttük áll. Hű jézi, mekkora pácban lehetsz! Tyúklábon forgó palotája igazán figyelemre méltó. Segítőtársad uralja az időt, mint a legnagyobb fegyvert, ezért ha csak egyszerűen visszaforgatnád azt... FEJVESZTÉS TERHE MELLETT!

Fawkes, a főnix

Fawkes, a főnix

Nemcsak cuki, aranyos, és majd megzabálod, de annyira édibédi, mikor megsimogatod a kicsi állát, és azok az hangocskát, amiket kiad... Aha, de ez nem egy plüssállat! Szóval, a könnye gyógyít, ha súlyosan megsérültél, lehet nem fog megártani. Emellett pedig hatalmas terhet képes elcipelni! :O Nem kell figyelni arra, mit reggelizel.

These are 10 of the World CRAZIEST Ice Cream Flavors
Created by Tal Garner
On Nov 18, 2021