Ki lennél egy bűnügyi regényben?

Szereplőválogatás! 8 kérdés, 8 lehetséges válasz, és 8 szerep kiadó. Vajon te melyikre lennél alkalmas? Elgondolkodtál már, hogy milyen szerep jutna neked egy bűnügyi regényben?

Milady
Létrehozta: Milady (User Generated Content*)User Generated Content is not posted by anyone affiliated with, or on behalf of, Playbuzz.com.
ekkor: 2017. okt. 30.

Mennyire bízol meg azokban az emberekben, akik körülvesznek téged?

Találsz egy véres tőrt a szomszédos párnába szúrva, miután felébredsz. Mit teszel?

Szerinted melyik helyszínen játszódna egy tökéletes gyilkosság?

Aki korán kel,...

Válassz egy foglalkozást!

Mit csinálsz a gyilkos fegyverrel?

Mennyire vagy jártas a matematikában?

Válassz egy sorozatot!

A gyilkos

A gyilkos

Ha valaki az utadban áll vagy rosszkor van rossz helyen, hát elintézed vagy a körülmények áldozatává teszed. Imádod kitervelni és végrehajtani is az "operációt", majd felszívódsz és igyekszel láthatatlanná válni, mint aki nem tehet semmiről. Mosod kezeid, mint Pilátus, de az Ördög legravaszabb tanítványa vagy. Finomkodtam. MAGA VAGY AZ ÖRDÖG!

Az áldozat

Az áldozat

Túl sokat tudsz, túl sok emberben bízol meg, és félő, hogy a rengeteg titok közül valakinek kifecsegsz valamit. Vagy csak a körülmények áldozata leszel, mert rosszkor vagy rossz helyen? Így vagy úgy, de ebben a közegben az áldozat szerepe jut neked. R.I.P Nézd a jó oldalát! Hirtelen mindenkinek fontos vagy, és minden körülötted forog.

Az éjszakai pillangó

Az éjszakai pillangó

Más néven kurtizán, kéjhölgy, cemende, lotyó, örömlány. Az az ember vagy, aki képes a hátát is letenni az asztalra, hogy bizonyos információkat kiszedjen bizonyos emberekből, akiket ő csak kuncsaftoknak hív. Rendszerint nagyon sokat tudsz, a kérdés már csak az, hogy a nyomozók milyen állapotban találnak meg. Az írók ugyanis szeretik még inkább pezsdítővé tenni a regényt, és az éjszakai élet élvezőit gyakran drogokkal hozzák össze.

A naiva

A naiva

Ideális gyanúsítottnak is beillesz, ugyanis nem látod a fától az erdőt. Tipikusan az az ember vagy, aki túl keveset tud, éppen ezért gyakran ellentmondásba kerülsz saját magaddal is. Valakire nagyon gyanakszol, de senki sem akar hinni neked. Előnyödre válik, hogy az esetek 90%-ában túléled a játszmát.

A nyomozó

A nyomozó

Te aztán nem hagyod félbe a dolgokat, ha valamit elkezdesz, annak pontot is teszel a végére. A legbonyolultabb ügyek sem kottyannak meg neked, úgyhogy retteghet minden gyilkos, ha te egyszer megjelensz a színen, akkor szem nem marad szárazon. Izé, akarom mondani, rejtély nem marad megoldatlanul.

A nyomozó felesége

A nyomozó felesége

Mindenki tudja, hogy létezel, de még senki sem látott. Amolyan rejtett alibiként működsz, akire a férj hivatkozik, ha nem ér rá a kollégákkal közös programra menni. Ha más funkciód nincs is, de jól mutatsz. Azonban nem árt készenlétben tartani téged, hiszen ha nincs más út... Az asszony sokszor okosabbá válik, mint a férje.

A tettestárs

A tettestárs

Te vagy az, akire simán rá lehet kenni az egészet, mégpedig úgy, hogy észre sem veszed. Bármit megtennél a főnöködért, mert ha nem, akkor sajnos számolnod kell a következményekkel. A műveltető igét rólad nevezték el, te vagy az, akivel valaki más elvégezteti a cselekvést, a piszkos munkát.

A komornyik

A komornyik

Neked sem kell a szomszédba menned a szarkazmusért. Paraszt vagy, de nem gyilkos. Maximum az ábrázatod és a munkaköri leírásod alapján hihetnek annak. Hiszen te mindenkit ismersz, téged mégsem ismer senki. Bőven elég, ha elvégzed a munkád.

These are 10 of the World CRAZIEST Ice Cream Flavors
Created by Tal Garner
On Nov 18, 2021