Melyik városban kellene élned digitális nomádként? Teszteld magad

evamagazin
Létrehozta: evamagazin (User Generated Content*)User Generated Content is not posted by anyone affiliated with, or on behalf of, Playbuzz.com.
ekkor: 2019. jún. 6.
Help Translate This Item

Hogyan iszod a kávét?

Nevezd meg azt a kaját, amit életed végéig tudnál enni

Milyen zene van elmentve a telefonodban?

Mitől félsz a legjobban a világon?

Mi az, ami nélkül nem tudsz élni?

Hogyan közlekedsz a legszívesebben egy városban?

Milyen sporttal töltődsz fel leggyakrabban?

Min spórolsz a legkönnyebben?

Ubud, Bali, Indonézia

Ubud, Bali, Indonézia

Számtalan kávézó, étterem, jógaközpont, expatbarát infrastruktúra és magas páratartalom – Ubud egyértelműen neked való város. Ráadásul a digitális nomádok nagyrészt áttették a székhelyüket Cangguba, tehát csend van, és ami még fontosabb, a közelben szörfparadicsom terül el! Már csomagolhatsz is. 🧳

Csiangmaj, Thaiföld

Csiangmaj, Thaiföld

Egzotikus helyen élnél anélkül, hogy sokat kellene költened? Csiangmajt neked találták ki – nem véletlen, hogy ez a világ egyik legismertebb célpontja azok számára, akik hozzád hasonlóan távmunkában dolgoznának. Bájos kisváros gyönyörű belvárossal és gyakori repülőjáratokkal a tengerpartra. Kezdő digitális nomádoknak is ajánlott.

Lisszabon, Portugália

Lisszabon, Portugália

Kellemes klíma, tengerpart és Tejo-torkolat, ínycsiklandó tengeri herkentyűk, remek közlekedés – hol máshol élnéd az életedet, mint itt? Ráadásul téged nem zavarnak a meredek emelkedők és a kelet-európainál valamivel drágább élet sem, úgyhogy irány Lisszabon, punktum?

Buenos Aires, Argentína

Buenos Aires, Argentína

Laza, befogadó hely remek éjszakai élettel – ez kell neked! A közbiztonság kicsit labilisabb, mint más expat-zarándokhelyeken, de aki egyszer ide látogatott a laptopjával, az itt is marad.

Tel Aviv, Izrael

Tel Aviv, Izrael

Itt aztán nincs hideg, van viszont rendkívüli sokszínűség. Az utcákon masírozó fegyveres katonák látványa neked meg se kottyan, annál fontosabb számodra a vibráló könnyűzenei élet, amely az arab, afrikai és európai forrásokból egyaránt merít. Fontos még, hogy megtanulj magadra főzni, ha eddig nem tudtál volna, mert az éttermi árak kissé borsosak.

Budapest, Magyarország

Budapest, Magyarország

Talán nem is gondoltad volna, hogy Budapest a harmadik helyen áll a nomadist.com „legjobb városok digitális nomádoknak” listáján. Nem túl drága, könnyen lehet gyalog, BKV-val és kerékpárral is közlekedni, a körúton belül és azon kívül is rengeteg kávézó száguldó wifivel – ennél több nem kell egy laptopjában élő alkalmazottnak. Lehetséges, hogy ideje új szemmel nézni a fővárosunkra?

These are 10 of the World CRAZIEST Ice Cream Flavors
Created by Tal Garner
On Nov 18, 2021