Quina moni soc?

Esplais Catalans
Created by Esplais Catalans (User Generated Content*)User Generated Content is not posted by anyone affiliated with, or on behalf of, Playbuzz.com.
On Mar 27, 2019
Help Translate This Item

Moni Crushes

Moni Crushes

No saps com t’ho fas però tens un crush a cada sector. Adores les trobades de monis perquè és una nova oportunitat per a conèixer un/a moni que et faci sentir papallones a l'estómac.

Tens una espontanietat innata que fa que tothom es senti atret per la teva personalitat.

Moni Excursionista

Moni Excursionista

La teva activitat preferida és anar de ruta! Sempre que pots fas un cim! Totes les teves amigues i amics, quan volen fer una excursió, et demanen consell. Ja sigui la costa o el Pirineu, t’ho coneixes tot!

Sabates? Vambes? No! Prefereixes unes bones xiruques sempre a punt per qualsevol aventura!

Moni Clown

Moni Clown

Tan aviat fas un truc de màgia com ensenyes teles o malabars. Tens ''xispa’’ amb els acudits i tothom busca el teu consell quan vol fer una bona broma.

Els temes organitzatius no t’interessen gaire i qualsevol excusa és bona per escaquejar-te d’una reunió, però els infants t’adoren!

Moni Bombeta

Moni Bombeta

Ets una monitora de manual: sempre tens present la tasca educativa que realitzes amb els infants i a més a més, ets conscient de la importància de participar en les decisions de l’associació.

Les teves companyes aprecien la teva capacitat organitzativa, però també aquelles aptituds personals que et converteixen en la moni que sempre té bones idees i amb la qual es pot confiar quan hi ha un problema. Ets una peça clau a l’equip!

Moni Guitarra

Moni Guitarra

Ets saps totes les cançons del cançoner. Sempre amb una guitarra a la mà, treus els acords de qualsevol cançó que et demanin els infants. T’estàs introduint al món de l’ukelele i somies que Txarango un dia descobreixi el teu talent innat!

Moni Figaflor

Moni Figaflor

No t’agrada res. Tot t’avorreix. Tot et fa mandra. No saps ni per què estàs a l’esplai. Assisteixes a les reunions com a figurant i si aportes alguna cosa és una mala cara.

Però tranqui, et fas estimar!

Moni Xiulet

Moni Xiulet

T’encanta posar ordre. T’agraden les coses ben fetes, la puntualitat i et prens molt seriosament la teva tasca com a monitora. Si s’ha de fer un crit per fer callar al personal, tu no et talles! Si tu ets al campament o a la casa de colònies, ningú es quedarà dormint més estona del compte.

Moni Xef

Moni Xef

És el teu aniversari? Fas un pastís. Una altra moni ha aprovat el carnet de conduir? Portes galetes per a tothom! A les colònies i campaments ets la xef estrella! I a les rutes sempre duus quatre pomes a sobre o qualsevol altra cosa per picar. Somies amb el dia en què deixaràs de ser moni i podràs ser intendent!

Moni TotesLesCauses

Moni TotesLesCauses

Ets l’altaveu de les causes minoritàries! El teu vocabulari inclou amb fluïdesa paraules com especisme, adultocentrisme o interseccionalitat. No et passarà per alt la intolerància alimentària de cap infant. Sovint les teves companyes et fan broma, però en el fons totes saben que sense tu l’esplai seria un lloc molt menys inclusiu i acollidor.

Quina moni soc?

These are 10 of the World CRAZIEST Ice Cream Flavors
Created by Tal Garner
On Nov 18, 2021