Titan Gel Original Cumpărați în România

Haider saleem
Creat de Haider saleem (User Created Content*)USER CREATED CONTENT and not by Playbuzz employees and /or any of its agents or any one of Playbuzz behalf.
în data de 30 mai 2019
Help Translate This Item

Titan Gel Original Cumpărați în România

Extinderea penisului este împărțită în două categorii: prelungirea penisului și îngroșarea penisului. Titan gel Adesea se efectuează combinații de tratamente. Dacă vă gândiți la aceste opțiuni, consultați mai întâi medicul primar. Acest medic vă poate trimite la un urolog sau consilier, psiholog sau psihiatru, care poate discuta orice alte preocupări suplimentare, precum și posibilele opțiuni de tratament care sunt cele mai bune pentru dumneavoastră. Un urolog specializat în chirurgia faloplastică ar trebui să efectueze operații de mărire a penisului.
Eliberarea ligamentului: Taiați ligamentele suspensive pentru a expune partea din baza penisului care se află în spatele osului pubian. Un ligament este o bandă de țesut care ține penisul mai aproape de osul pubian. Detașarea penisului de la aceste ligamente eliberează această parte a penisului de la bază, determinând o parte mai mare a penisului să atârne din pelvis și să aibă aspectul unei lungimi mai mari. Cu toate acestea, unii bărbați consideră că nu mai au lungime în timpul erecției după ce au suferit această operație. După intervenția chirurgicală, pacienții trebuie să atașeze greutăți externe penisului pentru a împiedica atașarea ligamentului la osul pubian și pentru a pierde lungimea suplimentară. Uneori, grăsimea este plasată din alte părți ale corpului unui bărbat în zona de eliberare a ligamentului, pentru a preveni și reatalizarea acestuia. Uneori se folosesc și alte tehnici de extindere a țesuturilor.

Click here