Melyik Szabika karakter lennél?

Misz-Korenchy Anna
Létrehozta: Misz-Korenchy Anna
ekkor: Feb 26, 2018
Help Translate This Item

Mi a hobbid?

Mi a kedvenc ételed?

Mi leszel, ha nagy leszel?

Mi a legrosszabb tulajdonságod?

Mi a kedvenc állatod?

Hogy reagálsz, ha elhívnak valahova?

Mi az első, amit megkérdezel egy idegentől?

Mi a kedvenc sportod?

Ha egy barátod szomorú, hogyan próbálod megvigasztalni?

Mi lenne számodra a tökéletes szülinapi ajándék?

Szabi

Szabi

Energetikus vagy, életvidám és, sajnos, idegesítő. Napsugár szerint teljesen hülye vagy, Ottokár szerint borzasztó, de anyukád ötéves korodban azt mondta, nálad szebb kisfiút még sosem látott, és anyukádnak mindig igaza van. Mindig tudod, mit akarsz, és meglepően gyorsan futsz, hála a Napsugár mellett eltöltött éveidnek, néha pedig egészen ügyesen megoldod, amit kell. Néha.

Napsugár

Napsugár

Határozott vagy, karakán, és Szabi szerint végtelenül bunkó, de Szabika amúgy sem tud semmit. Bárkinek megmondod a véleményedet, és szembeszállsz akár az egész világgal, ha fenyegetik azt, ami fontos számodra. Nem könnyű hozzád közel kerülni, de ha sikerül, még egy hullát is elásnál a szeretteidért. Jó szervező vagy, és szeretsz elmerülni a részletekben, viszont nem szereted, ha ilyenkor megzavarnak.

Ottokár

Ottokár

Optimista vagy, udvarias, bár néha kicsit halk szavú, ami nem nehéz, amikor senki sem lát, és senki sem hall. Szereted figyelni a környezetedet, és a megszerzett információkat később felhasználni, ha feldühítenek. Kedves vagy, néha már a flörtölés határát súrolva, amíg valaki meg nem bánt, és képes vagy még a nulláról is felállni, hogy új célokat keress magadnak.

Katinka

Katinka

Katinka vagy, a recepciós, akire senki sem emlékszik. Az Ó Ebergényi kastélyban dolgozol, és bár senki sem értékel igazán, nélküled összeomlana az egész rendszer. Nem érzel hideget, ezért a kastélyban lakó szellemeket sem vetted soha észre, bár ez talán inkább amiatt van, hogy szellemek nem léteznek. Mindenkinek segítesz, mert ez a munkád, és különleges tehetséged, hogy alig tűnsz közben unottnak. A legfontosabb értéktárgyad a számítógéped.

Klaudia, a szakácsnő, aki gazdatestet keres

Klaudia, a szakácsnő, aki gazdatestet keres

Szellem vagy, tehát senki sem lát, és ez kezdi kicsit megviselni az idegeidet. Egy célod van: újrakezdeni. Bármit megtennél ezért, és könnyen felkapod a vizet, ha ebben megakadályoznak. Nem bízol a férfiakban, miután az exed leszúrt, pedig jól főztél, mostál, teregettél, igazi álomháziasszony lehettél volna. Nehezen bocsátasz meg, és néha talán túlságosan elmerülsz az önsajnálatban, de most őszintén, ki hibáztathatna ezért?

Melyik Szabika karakter lennél?