Min organiserade LuLaRoom och frakt Station

Georg Eriksson
Skapad av Georg Eriksson
den 2017 M05 17
Help Translate This Item

har inte effektivt lyssnade, jag har valt att vandra in i formuläret världen och förvandla till en LuLaRoe mode återförsäljare (jag är super strömförande). Jag har för en lång medan varit klåda att äga min egen speciella butik och detta är (med råge) bäst av båda universum. Jag är ännu inte redo att distansjobba och uppfostra mitt barn, medan förmedla min innovativitet till andra. LuLaRoe är en klädsel som ingen annan. Det är fullmatat med enastående stilar och exempel bland annat klänningar, kjolar, toppar och tights i överflöd (vilket är ytterst attraktiva i LuLaworld)! Deras kläder passar storlekar 2T genom 3XL och det finns ett exempel och stil för alla. Jag är tacksam för den öppna dörren och ivrig att börja.

Letar du efter ett hem och Städtjänster? Kontrollera Hemstädning Stockholm

Jag delar idag hur jag har ändrat mitt kontor i en LuLaRoe butik och hur jag har ställt upp en lokalt ligger business frakt station. Helst kan du öka några viktiga tips som hjälper dig med ditt företag också. På off chans att du inte har sett mitt kontor men här (och här) är två punkt för punkt blogginlägg, rapportera hur det brukade ställas in.

I kölvattnet av håller upp halva månaden, har min lager äntligen anlänt. Jag har tillbringat hela veckan för att få allt fångas och komponerade för min första samling affär idag runt kvällstid! Affären börjar kl 7 EST i min VIP samlade här.