Melyik Harry Potter karakter vagy?

Lássuk, kit játszanál a Harry Potterben!

Eniko Baranyai
Létrehozta: Eniko Baranyai (User Generated Content*)User Generated Content is not posted by anyone affiliated with, or on behalf of, Playbuzz.com.
ekkor: 2017. márc. 29.

Melyik házba kerülnél?

Mi jellemző rád a leginkább?

Kivel mennél el egy randira?

Mennyire vagy gonosz?

Ki a kedvenc karaktered a Harry Potterből?

Válassz egy színt!

Válassz egyenruhát!

Válassz pálcát!

Melyik kép tetszik neked a legjobban?

Válassz egy édességet!

Milyen színű a hajad?

Melyik a legcukibb?

Válassz egy tantárgyat!

Válassz egy Disney karaktert!

Harry Potter

Harry Potter

Gratulálunk! Te vagy Harry Potter! Talán nem úgy nézel ki, mint ő, de tényleg van valami közös bennetek. Ravasz, bátor személyiség vagy, de olykor kínosan viselkedsz társaságba. Lehet, hogy te vagy a kiválasztott, de gyakran keveredsz bajba, amivel a tanáraidat is próbára teszed.

Ron Weasley

Ron Weasley

Ron Waesley vagy! Olykor elég buta, idétlen ötleteid vannak, de te vagy a legodaadóbb barát! Hűséges vagy és a humor nagykövete. A jegyeid nem a legjobbak, de minden helyzetből kivágod magad.

Hermoine Granger

Hermoine Granger

Hermione Granger vagy! Okos és kifinomult vagy. Mindig, mindent tudsz, a tudásod a legnagyobb hatalmad, emiatt olykor félnek is tőled a többiek. Elég magányos vagy. Ideje, hogy közel engedj magadhoz néhány embert.

Perselus Piton

Perselus Piton

Perselus Piton vagy! Egy kifinomult, intelligens személyiség, aki irtózik az érzelmektől és a szociális kapcsolatoktól. Rosszul viseled az idétlen, bugyuta embereket. Titokzatos vagy, és megvan a saját sötét oldalad...

Luna Lovegood

Luna Lovegood

Helló Luna Lovegood! Egyedülálló és kedves ember vagy! Nem érdekel, hogy mit gondolnak rólad az emberek, amíg önmagad maradhatsz. Okos és kreatív vagy, és nagyon jó a művészetekben. Vagány ruháid miatt, gyakran cikiznek a többiek, de te maradj mindig önmagad!

Neville Longbottom

Neville Longbottom

Te vagy Neville Longbottom, a történet legbátrabb, legigazságosabb szereplője! Legalább akkora hős vagy, mint Harry Potter, és legalább annyira magányos is...

Voldemort

Voldemort

Helló Voldemort. Sötét vagy és titokzatos. Nem sok barátod van, akik mégis melletted maradnak leginkább félnek tőled. Igazi bajkeverő vagy.

Ginny Weasley

Ginny Weasley

Ginny Weasley lettél. Okos, bölcs és elképesztően kedves ember vagy. Mindig elnyered az emberek szívét, és kiállsz a kevésbé népszerű társaid mellett.

These are 10 of the World CRAZIEST Ice Cream Flavors
Created by Tal Garner
On Nov 18, 2021