Tko ste bili u prošlom životu?

Oduvijek ste znali da ste u prošlom životu bila austrijska kraljica, zar ne? Ili možda strašni gusar? Kroz ovaj zabavni kviz provjerite je vaš prošli život stvarno bio tako 'cool' kao što ga zamišljate...

Dharma Dario DDz
Izradio Dharma Dario DDz(User Generated Content*)User Generated Content is not posted by anyone affiliated with, or on behalf of, Playbuzz.com.
dana 29. ruj 2015.

Jeste li muškarac ili žena?

Vi ste...

Izaberite hobi

Što mislite o autoritetima...

Vaše razmišljanje o religiji je...

Volite li više biti u zatvorenom ili otvorenom prostoru?

Vaša razmišljanja o bogatstvu i novcu su...

Odaberite omiljeni lik iz Disneyevog crtića

Imate apetit za...

Što vrednujete iznad svega?

Egipatski plemić

Egipatski plemić

Ti si rođen da budeš vođa. Imaš žeđ za bogatstvom i moći i učiniti ćeš sve da ga dobiješ i zadržiš. Ti si pravi vladar!

Gusar

Gusar

Ništa ti nije draže od remećenja javnog mira i uzrokovanja kaosa. Poznat si kao uživatelj alkoholnih napitaka i dobra ekipa. Obožavaš ludo tulumariti!

Hipi

Hipi

Ti si kreativna duša koja uživa u svim oblicima umjetnosti, glazbe i poezije. Također si duboko zabrinut za svijet oko sebe i vjeruješ u istinu i mir. Nakon što si isprobao sve vrste droga nije ni čudo što se ne sjećaš svog prošlog života!

Viking

Viking

Tvoj glavni cilj u životu je da se obogatiš i nije te briga kako češ to ostvariti. Odlučan si i tvrdoglav i posvećen da dobiješ točno ono što želiš!

Grčki filozof

Grčki filozof

Ti si tiha duša koja iznad svega uživa u čitanju i pisanju. Puno vremena provodiš razmišljajući o religiji, filozofiji i kako napraviti svijet boljim mjestom. Baš kao što si to radio i u prošlom životu, vjerojatno ćeš i u ovom imati veliki utjecaj na ljude oko sebe.

Budistički svećenik

Budistički svećenik

Ti si miran, opušteni i potpun u sebi. Ne zapličeš se u ludilo i žurbu modernog života, već umjesto toga uzimaš vrijeme da cijeniš sve oko sebe. Za tebe je ključno biti sretan, zdrav i uživati u sadašnjem trenutku.

These are 10 of the World CRAZIEST Ice Cream Flavors
Created by Tal Garner
On Nov 18, 2021