Te mennyire vagy felkészült anya?

www.cukimamik.hu

A kérdésekből mindig 3 lehetőség közül kell kiválasztanod azt, amelyikkel teljesen, vagy a legnagyobb mértékben tudsz azonosulni.

Cukimamik
Létrehozta: Cukimamik (User Generated Content*)User Generated Content is not posted by anyone affiliated with, or on behalf of, Playbuzz.com.
ekkor: 2016. ápr. 4.

Esti fürdetés - és te eldöntötted, hogy ma hajat fogsz mosni a csemetédnek. Természetesen ő nem úszik ettől a boldogságban. Hogyan viszed véghez a célod?

A buszon vagytok, mire ő bejelenti, hogy azonnal be fog pisilni - szobatisztaság-projekt közepén vagytok épp. Mit teszel?

Séta közben a kicsi kiszúr egy hatalmas bogarat a földön - egy nagyon nagy, gusztustalan és abszolút félelmetes bogarat képzelj el -, fölé guggol, ráközelít, majd kérlelni kezd; "Anya, vigyük haza, lécci!". Mit teszel?

Este, fektetés előtt közvetenül érzed, hogy a csemetéd beroggyantott a pelusba. Mikor nyúlnál egy újért rádöbbensz, hogy elfogyott a pelenka. Mit teszel?

Éjjel felébred a gyerek, pityeregve megy át hozzátok... Mit teszel?

Épp a boltban vásároltok, mire ő hatalmas hisztiben tör ki. Kiabál, toporzékol, sír. Hogyan reagálsz?

Pánikolós

Pánikolós

"Jesszum pepi! Nyugodj meg, nyugiii, megoldod, képes vagy rá!" - A váratlan helyzetekben hirtelen azt érzed, hogy itt a vég, aztán pikk-pakk összekapod magad és megoldod. Nem félsz segítséget kérni, amivel lényeges terheket pakolsz le a válladról. Te vagy az az anya, aki talán kevésbé látja, hogy mennyire szuper is valójában!

Rugalmas

Rugalmas

" Csak semmi pánik, megoldom!" - Meghúzod a határokat, de időnként megengeded a gyerkőcnek és magadnak is, hogy elhalványuljanak. Pezsegsz, szeretsz álmodozni, szereted pillanatában megélni a dolgokat. Ritkán panaszkodsz, de akkor minden kitör belőled. Szuper anya vagy!

Kreatív

Kreatív

"Mindenre van megoldás..." - Határozott vagy, a felállított szabályokat következetesen betartatod. Fegyvered a kommunikáció és a türelem. Ha egyik se válna be, akkor se szeretsz másoktól tanácsot kérni, inkább leülsz és kitalálsz valami számotokra megfelelő megoldást. Szuper anya vagy!

These are 10 of the World CRAZIEST Ice Cream Flavors
Created by Tal Garner
On Nov 18, 2021