Kateri improvizator si?

Ugotovi, s katerim improvizatorjem imaš največ skupnega in kakšen je tvoj impro stil.

Ajda Pretnar
Created by Ajda Pretnar(User Generated Content*)User Generated Content is not posted by anyone affiliated with, or on behalf of, Playbuzz.com.
On Mar 29, 2017

Izberi barvo.

Bibiti bibiti...

Izberi disciplino.

Kaj najraje počneš ob vikendih?

Če bi bil žival, bi bil...

Izberi inštrument:

Tvoja najljubša serija je...

Asociacija na "tabor":

Izberi sliko.

Tvoja značilna pijača je:

Izberi šport:

Jan Hrušovar

Jan Hrušovar

Si avanturist, človek tveganj in drznosti. S svojimi pronicljivimi opazkami širiš kulturo cinizma in vladaš manjši vojski oboževalcev. Na odru se rad poigravaš s perspektivo prizora, najbolje pa se znajdeš v hitrih disciplinah, ki zahtevajo visoko umsko pripravljenost. Si na vrhuncu svojih moči in slave, ki ti jo lahko vzame le zelo "badass" naslednik.

Maja Trampuš

Maja Trampuš

Si drzna, močna in glasna. Svet je tvoj oder in oder je tvoj svet. Svoj surovi talent pretvarjaš v ekstatično smešne in hkrati tehnično stabilne prizore. Na odru najraje poješ, recitiraš in repaš, vendar ti niso tuje niti bolj dramatične discipline. Tvoja mlada zvezda je še v vzponu, z vedrino, srčnostjo in predanostjo pa se ti v prihodnosti obeta status impro legende.

Petra Ajdovec

Petra Ajdovec

Si naravna, direktna in nenadkriljivo zabavna. Tvoj zaščitni znak je sarkazem, ki si ga izpilila do popolnosti. Odlično deluješ v vsakem impro kolektivu in brez težav obrneš še tako dolgočasen predlog v soc-realistično kritiko sodobne družbe. Na odru blestiš v prostih prizorih, kjer lahko svoje nenavadne in močne like prikažeš do popolnosti. Razumeš, da je slava minljiva stvar, zato raje počasi in vztrajno gradiš svojo impro kariero.

Bohnstare

Bohnstare

Si prijateljski, ljubek in nežen, kot velikanski plišast medvedek. Svoj srednješolski talent si izpilil tako preko improvizacije kot preko stand upa in komercialnih nastopov. Si pravi medijski maček, ki uživa v soju žarometov. Na odru rad pokaš šale, vendar se izkažeš tudi v bolj čustvenih prizorih. Počasi gradiš svoj impro imperij, ki si ga začel na periferiji, sedaj pa vlečeš vrvice tudi v prestolnici.

Miha Možina

Miha Možina

Si pisana ovca v čredi belih, si zabavna gobica sredi travnatih pašnikov, si Brrrrrrrrazilija! V impro vnašaš element presenečenja, vendar znaš svoj nenavadni karakter spretno krmariti po impro čereh. Tvoj zaščitni znak so nepričakovani medklici ter kompleksni, nepredvidljivi liki. Na odru skrbiš za svežino prizora in zabavo. Zate je impro abstraktna eksplozija domišljije, ki jo vsakič znova prijetno vkomponiraš v še tako navaden prizor.

Sara Šoukal

Sara Šoukal

Si inteligentna, osredotočena in umirjena. Če obstajajo kje navodila za kvaliteten impro, potem jih ti zagotovo poosebljaš. Leta izkušenj so iz tebe naredila prekaljeno improvizatorko, ki se znajde v vseh okoliščinah. Na odru obožuješ tehnične prizore s kompleksno zgodbo, vendar to nikakor ne odtegne od tvoje prirojene sproščenosti in zabavnosti. Si pravi steber slovenske improvizacije in tega naziva ti ne bo vzel nihče.

Juš Milčinski

Juš Milčinski

Si takten, pronicljiv in spreten. Tvoje impro sposobnosti so se zgradile tekom večih let treninga, vendar pa pod njimi leži globoko zakoreninjen talent tvoje dinastije. Na odru rad postavljaš izzive svojim soigralcem, vendar jim hkrati tudi nudiš oporo in varnost. Kot očim slovenske impro scene si pravi naslov za nasvet ter večna siva eminenca vseh improvizacijskih srečanj.

These are 10 of the World CRAZIEST Ice Cream Flavors
Created by Tal Garner
On Nov 18, 2021