Quiz

Connexxion
Gemaakt door Connexxion
op 2018 M09 26
Help Translate This Item

Bij de halte ben je meestal ...

Als de bus aan komt rijden, zie je iemand aan komen rennen. Help je hem?

Hoe begroet jij de chauffeur?

De persoon naast je geeft een fluitconcert. Hoe reageer je?

De buschauffeur slaat verkeerd af. Wat doe je?

Oei! Een lekke band... De bus rijdt niet verder. En nu?

Het Sociale Dier

Het Sociale Dier

Eeuwig jong. Dat is het ultieme doel! Met jouw speels karakter ben je altijd op zoek naar nieuwe ideeën en vrijheid!

Jij bent een gelukkig persoon en altijd vrolijk. Vanwege je fascinatie voor mensen ga je geen enkele interactie uit de weg. Gelukkig straal je een en al charisma uit.

Mensen vinden het gezellig om met jou te praten. Je bent immers altijd opgetogen, positief en optimistisch. Van nature kan jij niet stilzitten en ben je graag onder de mensen. Je reist dan ook veel en dit kan nogal prijzig zijn. Gelukkig is er het onbeperkt reizen abonnement. Klik hier om er meer over te weten te komen!

De Regelaar

De Regelaar

Je bent het type persoon dat nooit klaar is met plannen. Accepteren dat niet alles beheersbaar is in het leven? No way! Jij houdt juist van overzicht. Op die manier weet je altijd wat er komt en heb je de touwtjes stevig in handen.

Je loopt nooit verloren rond op reis. Omleidingen, stremmingen en andere vormen van hinder, maken jou niet uit. Want alles is ingecalculeerd in je super schema!

Als regelaar ben je natuurlijk altijd op zoek naar tips hoe het makkelijker en handiger kan. Wij hebben er alvast één voor je: Automatisch Opladen. Klik hier voor meer informatie!

De Relaxte Reiziger

De Relaxte Reiziger

Altijd relaxt. Wat er ook gebeurt…Een echte vrije geest! Het gebeurt zelden dat je ergens door gestrest raakt. Soms begrijpen mensen jou verkeerd door ervan uit te gaan dat je lui bent. Fout! Je doet dingen gewoon op je eigen tempo. Onderweg ruik je graag aan de rozen en pak je alle kansen aan om aan de dagelijkse hectiek te ontsnappen.

In de bus ben je een dromer. Gewoon even nergens aan denken, terwijl je uit het raam staart. Met gesloten ogen naar muziek luisteren is een heerlijk moment van rust voor jou.

Als je je helemaal geen zorgen meer wilt maken, dan raden we je automatisch opladen aan. Klik hier voor meer informatie!

De Helper

De Helper

Het creëren en onderhouden van relaties kan jij als de beste. Vertrouwen winnen doe je bijna moeiteloos. Dat komt omdat je echt geeft om anderen en uitstekend kunt luisteren. Mensen mogen jou!

Met een zesde zintuig voor problemen van anderen reik je vaak je hand om te helpen. Gelukkig geeft het helpen van anderen je een goed gevoel.

Bij het hebben van een groot netwerk, hoort veel reizen. Waarom dan niet voordelig reizen? Kijk hier om te ontdekken welk abonnement het beste bij jou past!

De Chaoot

De Chaoot

De wereld zou maar een saaie plek zijn zonder jou! Wat heel veel mensen niet weten is dat er een heleboel waardevolle vaardigheden ontstaan uit jouw chaotische levensstijl.

Zo kan de neus van een speurhond totaal niet op tegen jouw uitstekende vermogen om zoek geraakte spullen terug te vinden! Want hoe vaak ben jij wel niet spullen kwijt?

Of je nu spullen kwijt bent of je planning moet aanpassen omdat die niet helemaal klopt, het maakt jou niet uit. Jij bent namelijk de meester van de improvisatie!

Voorkom het hebben van onvoldoende saldo op je OV-chipkaart door automatisch opladen aan te zetten. Klik hier om er meer over te lezen.