Дали си под стрес?

Постои листа на симптоми и знаци на стрес. Запомни дека стресот различно се афектира кај различни луѓе. Само доктор може да ти даде конкретна дијагноза. Претпоставувам дека си под стрес штом си тука. Искрени одговори за искрени резултати.

Go back
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
Симптоми: Чести главоболки, стегање на вилица или болки?
Симптоми: Чести главоболки, стегање на вилица или болки?
x
Симптоми: Шкрипење со забите?
edc2.healthtap.com
Симптоми: Шкрипење со забите?
x
Симптоми: Треперење на усни, раце?
images.wisegeek.com
Симптоми: Треперење на усни, раце?
x
Симптоми: Болки во врат, грб или мускули на раце?
www.lifemartini.com
Симптоми: Болки во врат, грб или мускули на раце?
x
Симптоми: Вртоглавици?
homepage-inlifepharmapvtl.netdna-ssl.com
Симптоми: Вртоглавици?
x
Симптоми: Ѕвонење и свирење во ушите?
www.calmclinic.com
Симптоми: Ѕвонење и свирење во ушите?
x
Симптоми: Често потење?
encrypted-tbn3.gstatic.com
Симптоми: Често потење?
x
Симптоми: Ладни или испотени раце, нозе?
Симптоми: Ладни или испотени раце, нозе?
x
Симптоми: Сува уста, проблеми со голтање?
www.colgate.com
Симптоми: Сува уста, проблеми со голтање?
x
Симптоми: Чести настинки, инфекции, херпес?
i.telegraph.co.uk
Симптоми: Чести настинки, инфекции, херпес?
x
Симптоми: Често чешање?
www.jcount.com
Симптоми: Често чешање?
x
Симптоми: Необјаснети појави на алергија?
2.bp.blogspot.com
Симптоми: Необјаснети појави на алергија?
x
Симптоми: Болки во стомакот?
montereybayholistic.files.wordpress.com
Симптоми: Болки во стомакот?
x
Симптоми: Чести подждригнувања?
alchemyradianthealth.com
Симптоми: Чести подждригнувања?
x
Симптоми: Диареа?
media3.popsugar-assets.com
Симптоми: Диареа?
x
Симптоми: Потешкотии во дишењето?
Симптоми: Потешкотии во дишењето?
x
Симптоми: Панични напади?
cont.ws
Симптоми: Панични напади?
x
Симптоми: Болка во градите, забрзан пулс?
www.usnews.com
Симптоми: Болка во градите, забрзан пулс?
x
Симптоми: Често уринирање?
catalog.niddk.nih.gov
Симптоми: Често уринирање?
x
Симптоми: Намалена сексуална активност
cdn.sheknows.com
Симптоми: Намалена сексуална активност
x
Симптоми: Анксиозност, грижи, фрустрации?
33.media.tumblr.com
Симптоми: Анксиозност, грижи, фрустрации?
x
Симптоми: Зголемена фрустрација?
Симптоми: Зголемена фрустрација?
x
Симптоми: Депресии, чести промени на расположение?
s-media-cache-ak0.pinimg.com
Симптоми: Депресии, чести промени на расположение?
x
Симптоми: Намален или зголемен апетит?
unlherb.com
Симптоми: Намален или зголемен апетит?
x
Симптоми: Инсомниа, кошмари, вознемирувачки сонови?
40.media.tumblr.com
Симптоми: Инсомниа, кошмари, вознемирувачки сонови?
x
Симптоми: Потешкотии при концентрирање?
www.jornaldoempreendedor.com.br
Симптоми: Потешкотии при концентрирање?
x
Симптоми: Потешкотии при учење нови нешта?
Симптоми: Потешкотии при учење нови нешта?
x
Симптоми: Заборавеност, неорганизираност?
40.media.tumblr.com
Симптоми: Заборавеност, неорганизираност?
x
Симптоми: Проблеми при донесување одлуки?
4.bp.blogspot.com
Симптоми: Проблеми при донесување одлуки?
x
Симптоми: Чувство на преоптовареност?
Симптоми: Чувство на преоптовареност?
x
Симптоми: Чувство на осаменост?
Симптоми: Чувство на осаменост?
x
Симптоми: Немање интерест за надворешниот изглед?
Симптоми: Немање интерест за надворешниот изглед?
x
Симптоми: Зголемена фрустрација?
Симптоми: Зголемена фрустрација?
x
Симптоми: Чувство на ништожност?
Симптоми: Чувство на ништожност?
x
Симптоми: Зголемени инциденти?
indianapublicmedia.org
Симптоми: Зголемени инциденти?
x
Симптоми: Опсесивно или компулсивно однесување?
Симптоми: Опсесивно или компулсивно однесување?
x
Симптоми: Намалена работна активност или продуктивност?
Симптоми: Намалена работна активност или продуктивност?
x
Симптоми: Лаги со цел да ја покриете вашата неактивност на работа?
media-cache-ak0.pinimg.com
Симптоми: Лаги со цел да ја покриете вашата неактивност на работа?
x
Симптоми: Забрзан говор, мумлање?
Симптоми: Забрзан говор, мумлање?
x
Симптоми: Чувство на недоверба?
Симптоми: Чувство на недоверба?
x
Симптоми: Проблеми во комуникација?
blog.oconnormortuary.com
Симптоми: Проблеми во комуникација?
x
Симптоми: Повлекување од социјален живот, изолација?
animediet.net
Симптоми: Повлекување од социјален живот, изолација?
x
Симптоми: Постојан умор, слабост?
Симптоми: Постојан умор, слабост?
x
Симптоми: Честа употреба на таблетки?
s.yimg.com
Симптоми: Честа употреба на таблетки?
x
Симптоми: Губење на тежина без диета?
www.valcomnews.com
Симптоми: Губење на тежина без диета?
x
Симптоми: Зголемено пушење или алкохол?
Симптоми: Зголемено пушење или алкохол?
x
Симптоми: Импулсивни купувања?
Симптоми: Импулсивни купувања?
x
Calculating...
Play Again?

Keep Reading

This post was created by a member of our community, where anyone can post awesome content.

Learn more or Create your own

Facebook Comments

Workaround to expand sticky correctly