Deze sterren zijn trouwambtenaar!

Adele onthulde dat ze pas haar beste vriend heeft getrouwd. En ze is niet de enige bekende die dit doet naast hun werk als zanger of acteur.

Sky Radio
Gemaakt door Sky Radio
op Apr 23, 2018
Help Translate This Item

1. Kesha

instagram embed goes here!

Zij zorgde er in september 2015 voor dat haar haarstylist met zijn man trouwde. Dat was de tweede keer dat ze trouwambtenaar was! In 2012 trouwde ze al eens twee vriendinnen.

2. Lady Gaga

De zangeres heeft twee van haar goede vrienden getrouwd. Ze is een groot voorvechter van het homohuwelijk.

3. Adele

instagram embed goes here!

Haar goede vriend en komiek Alan Carr stapte onlangs met zijn man in het huwelijksbootje. Adele was de persoon die hen om hun jawoord vroeg.

4. Jonah Hill

De acteur heeft Maroon 5-zanger Adam Levine eeuwige trouw laten beloven aan Victoria's Secret Angel Behati Prinsloo! Jonah en Adam zijn al vrienden sinds de middelbare school.

5. Emma Stone

Nadat ze haar PR-medewerkster koppelde aan een bevriende regisseur, kon zij geen nee zeggen toen het stel haar vroeg hen te trouwen!

6. Robbie Williams

Al in 2002 werd de zanger benoemd tot trouwambtenaar in Amerika. Ooit trouwde hij zijn vrienden Billy Morrison (uit The Cult) en Jennifer Holliday.

7. 'The Nanny' Fran Drescher

Nadat een stel een wedstrijd op haar Facebookpagina won, verbond Fran de twee in de echt in maart 2012.

8. Russell Brand

Ooit was de Britse komiek zelf getrouwd met Katy Perry, na zijn scheiding trouwde hij vooral anderen.

9. Kris Jenner

instagram embed goes here!

De Kardashian/Jenner-moeder verbond in 2015 tijdens de realityshow 'Keeping Up With The Kardashians' nog twee vrienden in de echt.

10. Tom Hanks

De acteur heeft Girls-actrice Allison Williams in de echt verbonden met haar vriend. Zijn trouwadvies: Doe niks geks. Het is al dapper dat je gaat trouwen.

Ook bekend Nederland is in te huren als BABS!

Van Dirk Zeelenberg en Erika Terpstra tot Gerard Joling en Kees Tol en zelfs Paul de Leeuw: zij vragen je allemaal om je jawoord!