Πες μας τις συνήθειες σου και θα σου πούμε την ηλικία σου

Για να δούμε αν θα πέσουμε μέσα

E-Daily.gr
Created By E-Daily.gr
On 2019 M04 24

Όταν αργείτε για κάτι, ποιος είναι συνήθως ο λόγος;

Πριν ξεκινήσεις να δουλεύεις σε μια εργασία που σου ανέθεσαν, τι είδους προετοιμασία κάνεις;

Σε ποιο από τα παρακάτω social media σκορπάς περισσότερο χρόνο;

Ποια από τις παρακάτω συνήθειες είναι η πιο χρονοβόρα για εσένα;

Πόσα αδιάβαστα μηνύματα είναι πολλά για εσένα;

25

25

Πιπινάκι είσαι, στην καλύτερη ηλικία της ζωής σου! Κάνε yolo για όσο ακόμα σε παίρνει, γιατί μετά θα αλλάξουν πολλά στη ζωή σου. Λίγο οι ευθύνες του adulthood, λίγο η σοβαρή σου σχέση, ε θα μαζευτείς και εσύ και μετά θα λες ότι δεν το έζησες στο έπακρο.

29

29

Εντάξει, βρίσκεσαι σε μια ηλικία που δεν είσαι ούτε πολύ μεγάλος, ούτε πολύ μικρός. Έχεις στρώσει χαρακτήρα και δεν καίγεσαι όπως παλιά, ενώ όταν βγαίνεις για ποτό απορείς με το πόσο μικρός σου φαίνεται ο κόσμος στα bars. Εντάξει μη φρικάρεις όμως, γιατί έχεις ένα χρόνο ακόμα για τα 30.

34

34

Η νιότη σου έχει φύγει, οι αντοχές σου στα ξενύχτια έχουν πέσει και κάθε μέρα τρέχεις στη δουλειά, πληρώνεις λογαριασμούς, αν δεν έχεις σοβαρή σχέση τρελαίνεσαι και άλλα συναφή που συμβαίνουν σε έναν άνθρωπο όταν περάσει τα 30. Παρόλα αυτά, κάθε ηλικία έχει τη χάρη της. Απόλαυσε αυτήν που έχεις λοιπόν!

43

43

Μάλλον έχεις οικογένεια, δουλειά, σπίτι, πολλά έξοδα και υποχρεώσεις που πρέπει να φέρεις εις πέρας ότι και αν γίνει. Βέβαια αυτό δε σε αποτρέπει από το να απολαμβάνεις τα πράγματα που θέλεις στη ζωή σου. Άλλωστε όσο ένας άνθρωπος μεγαλώνει, τόσο καλύτερα αρχίζει να βλέπει τη ζωή. Δίδαξε τις νεότερες γενιές λοιπόν.