Cila është gjëja e re që duhet të provoni Vitin e Ri?

2015 është këtu! Një Viti i Ri është një arsye e mirë për të filluar diçka të re.

Flutura Deliu
Created By Flutura Deliu
On 2016 M12 23

A preferoni të qëndroni brenda apo jashtë?

Çfarë keni dëshirë të bëni më shpesh në vikende?

Zgjidhni një stil vallëzimi:

Gjatë darkës, ju preferoni...?

Kur jeni në pushime, me cilin aktivitet e shijoni më së shumti?

Si e kaloni natën e Vitit të Ri?

Si fëmijë, e kam kaluar kohën duke...

Kur keni qenë fëmijë, çfarë keni dashur të bëheni kur të rriteshit?

Kur dhe nëse ushtroni, çfarë keni dëshirë të bëni më së shumti?

Aktivitet me shumë adrenalinë

Aktivitet me shumë adrenalinë

Këtë vit padyshim që duhet të provoni një aktivitet me shumë adrenalinë dhe aksion. Jetojeni jetën deri në maksimum dhe përjetoni ekstreme, me nivel të lartë të energjisë dhe argëtim në natyrë.

Të mësoni një gjuhë të re

Të mësoni një gjuhë të re

Ju keni dëshirë të mësoni dhe të udhëtoni, kështu që të mësnoni një gjuhë të re do të ishte një gjë e re perfekte që ju do të provoni këtë vit. Të mësuarit e një gjuhe të re është një aftësi shumë e mirë për t'u pasur dhe ka shumë të mira.

Të eksploroni një qytet apo shtet të ri

Të eksploroni një qytet apo shtet të ri

Ju jeni kurioz dhe keni dëshirë të flisni. Gjëja juaj 'e re' do të ishte të udhëtoni. Nëse do të shkoni të vizitoni një qytet në vendin tuaj apo në ndonjë shtet të huaj, do ju bëjë mirë të shikoni se si jetojnë njerëzit e tjerë. Mbani mend, ju jetoni vetëm një herë!

Të merrni mësime vallëzimi

Të merrni mësime vallëzimi

Janë shumë lloje të vallëzimit që mund të mësoni gjatë këtij viti. Nga jazz në burlesque dhe balet, vallëzimi është një opsion shumë i mirë që ju të jeni një person energjik dhe sjellë shumë të mira. E përveç të mirave, është edhe një arëgëtim shumë i madh!

Të bëni punë vullnetare

Të bëni punë vullnetare

Ju duhet të filloni Vitin e Ri duke bërë punë vullnetare. Do të jetë një 'gjë e re' e mrekullueshme pasi ju dashuroni të ndihmoni. Çoftë për fëmijët, njerëzit apo kafshët, të bëni punë vullnetare ka shumë të mira.

Të punoni në aftësitë në kuzhinë

Të punoni në aftësitë në kuzhinë

Thonë se nuk ka gjë më të mirë se sa një ushqim i përgatitur në shtëpi. Nëse nuk jeni një kuzhinier/e i/e mirë, pse të mos i përmirësoni aftësitë në kuzhinë, edhe po të ju duhet të merrni klasë gatimi. Familja dhe miqët do të jenë falënderues.

Të ri-lexoni librin e preferuar të fëmijërisë

Të ri-lexoni librin e preferuar të fëmijërisë

Bëni një udhëtim përgjatë kujtimeve duke lexuar librin e preferuar të fëmijërisë. Lexoni një roman që keni lexuar kur keni qenë të ri dhe e ndjeni si të jetë një mik i juaji. Do të ju kujtohen shumë gjëra të fëmijërisë dhe do të gjeni një mënyrë për t'i vlerësuar kujtimet edhe më shumë tani që jeni më të vjetër.

Të adoptoni një qenush të vogël

Të adoptoni një qenush të vogël

Ju jeni një adhurues i kafshëve, e kjo do thotë se të merrni një qenush do ju bënte shumë mirë. Ka shumë të mira nëse do merrnit një qenush, pasi do ju plotësojë në shumë aspekte dhe do ju bëjë të largoheni pak nga stresi e do ju mbushë me energji.