El test del Barça – Athletic Club

Demostra els teus coneixements sobre els duels entre dos conjunts històrics en la màxima categoria del futbol estatal

FC Barcelona
Creado por FC Barcelona (User Generated Content*)User Generated Content is not posted by anyone affiliated with, or on behalf of, Playbuzz.com.
Elegir 15 ene 2016
1 / 10

L’any 2015 el Barça i l’Athletic Club van veure’s les cares cinc vegades. Quin és el bagatge del Barça d’aquests partits?

2 / 10

Quin va ser el resultat final del partit de Lliga disputat al Camp Nou entre el Barça i l’Athletic Club de la temporada passada?

3 / 10

Precisament, qui va fer un doblet en aquell partit?

4 / 10

En el primer partit de la Lliga 2015/16, el FC Barcelona va guanyar a San Mamés per la mínima: 0-1. Qui va ser el golejador aquella nit?

5 / 10

Aritz Aduriz és el màxim golejador dels bascos aquesta temporada a la Lliga (11 gols), però no podrà jugar per sanció. Sabries dir quin és el segon màxim realitzador?

6 / 10

Arda Turan comparteix dorsal amb un jugador de l’Athletic Club. De quin jugador es tracta?

7 / 10

L’Athletic Club també s’ha classificat aquesta setmana per als quarts de final de la Copa del Rei. A quin equip va eliminar?

8 / 10

Ernesto Valverde, actual entrenador de l’Athletic, va jugar amb el FC Barcelona dues temporades. Quins cursos van ser?

9 / 10

Quin és l’últim jugador que va canviar San Mamés pel Camp Nou?

10 / 10

Quins jugadors que van guanyar la primera Lliga de Campions amb el Barça havien jugat anteriorment amb l’Athletic Club?