De fem bilder du väljer kommer avslöja vad du behöver från din partner

Vi har alla en typ.

Expressen
Created By Expressen
On 2016 M09 19

Vilken solnedgång är mest romantisk?

Vilken del av bilden dras du mest till?

Vilken bild representerar ditt hjärta bäst?

Vilken mat känner du dig mest sugen på?

Vad får den här bilden dig att känna?

Du behöver "stöd"

Du behöver "stöd"

Du behöver en partner som ger dig självförtroende och som finns där för dig när du har dåliga dagar. Någon som verkligen stöttar dig. Din partner borde vara en person du alltid kan lita på och som vet precis vad hen ska säga.

Du behöver "en bästa vän"

Du behöver "en bästa vän"

Du behöver en romantisk partner som även är din bästa vän. Någon som du har gemensamma intressen med, som har samma värderingar och humor. En partner som verkligen är din "partner in crime", någon du kan samarbeta med, eller helt enkelt bara kunna sitta och prata med. Romantiken mellan er kommer vara rolig och dynamisk.

Du behöver "bekvämlighet och trygghet"

Du behöver "bekvämlighet och trygghet"

Du behöver någon som kommer trösta dig. Din partner borde kännas som någon du kan vara dig själv runt, någon som inte kommer döma dig – oavsett om du har rätt eller fel. Hen kommer få dig att vara bekväm och inte alls självmedveten. Du behöver någon som alltid kommer finnas där för dig – oavsett hur ditt liv ser ut.

Du behöver "respekt"

Du behöver "respekt"

Du behöver en partner som respekterar dig och som tar dig seriöst. Din partners kärlek ska bestå av uppriktig beundran och inte bara begär. Du har många åsikter, behov och passioner – så du behöver en partner som kan uppskatta det.

Du behöver "kul"

Du behöver "kul"

Du behöver en partner med bra humor och förmågan att le. De dagarna där du inte mår som bäst behöver du någon som får igång dig, Din partner har alltid roliga förslag på vad ni kan hitta på – aldrig blir det ett tråkigt ögonblick.

Du behöver "självständighet"

Du behöver "självständighet"

Din drömrelation bygger på gemensam respekt, stöd och förståelse. Din partner måste förstå ditt behov av att vara självständig. Det finns mycket som du tycker om att göra själv och många av dessa saker får dig att vara bättre individ. Din partner borde kunna förstå och älska dig, även om ni inte spenderar varje ögonblick ihop.