Koja si Ana Nikolic?

Da li ti je Deda Mraz naplatio kaznu za parking? ili ti je dosta Džukele i one njegove sto mu rukom ređa sede? ili pak misliš da se sve može rešiti novcem te tako milion dolara sva vrata otvara..? saznaj ovde :***

ansej_88
Created By ansej_88
On 2017 M03 29

Idealan dan započinješ?

Ko od ovih muškaraca bi bio tvoj gospodin pravi?

Omiljena igračka iz detinjstva?

Koja od ovih devojčica je tvoja najbolja drugarica?

Tvoja uzrečica?

U slobodno vreme ti . . .

Šta voliš da gledaš na televizoru?

Šta ti misliš koja si ti Ana?

Ana od Cokolade

Ana od Cokolade

Čestitamo!!! ti si Ana od čokolade!!!
Prava si hedonistica, daješ se gram po gram i u vezi si verna... (do kolena ;) ) Misliš da je svet lep, i diviš mu se iz svog starog pežoa 205 kojim voliš da obilaziš prirodu, ali uvek se toplo i praktično obučeš, poneseš neke hrskave pogačice i jogurt koji uglavnom popiješ samo do pola. Nekada ipak voliš da se osamiš i ostaneš kod kuće i tada uglavnom naručiš picu iz omiljene picerije u kojoj raznosači znaju da treba dva puta da ti zvone. Kad se olešiš sa Harisom voliš da zapevaš "Subota je veče može da se pije, a da se ne krije"! preporuka: pripazi na kilažu.

Ana Mafija

Ana Mafija

Ti si Ana Mafija!!!
U suštini ti nisi loša osoba, samo si potpala pod loš uticaj. Voliš kad ti nadbubrežna žlezda pumpa adrenalin te stoga ulaziš u različite hazardične situacije od vožnje na hali-galiju, preko jurnjave na poslednji voz, do nemilosrdne tuče sa konkurentkinjama. Često posećuješ institucije pravde i voliš da se za tu priliku svečano obučeš. U bioskopu gledaš isključivo horore. Omiljena hrana Banane. preporuka: ne boj se samoće! čovek se rodio i umreće sam.

Januarska Ana

Januarska Ana

Ti si januarska Ana!!!
Ti u horoskopu si pravi strelac, iako si vaga, a rodjena si u januaru pa si jarac. Sve bi dala da se jednom probudiš sa onim sa kojim si zaspala, ali sudbina je tebi namenila drugačiju sudbinu. Neko bi rekao da si promiskuitetna ali ti samo voliš da eksperimentišeš u krevetu, slobodnog si duha i seks za tebe predstavlja svojevrsnu antistres terapiju. Medju tvojim najpoznatijim ljubavnicima su Džoni Dep i Riki Martin koji te obavezno zovu kad dodju u Bg. preporuka: obavezno koristi zaštitu.

Ana od Milion $$$

Ana od Milion $$$

Čestitamo!!! Ti si Ana od Milion dolara!!!
Ti si skupocena osoba koja zna šta želi i zna koliko to košta! Izlaziš samo na najskuplja mesta gde nema ništa na popustu i gde Pradu nose i bogovi! Tvoja kosa je meka kao svila, a koža ti ima visok sjaj. Toliko dobro izgledaš da je čak i sam Satana podlegao tvojim čarima pa ste malo vežbali za pakao. Od alkohola uvek moze čaša dobrog crnog vina. Mrziš ružne ljude jer kad ih vidiš oni ti sjebu dan. Predrasude nemaš, tečno govoriš francuski, jednom rečju loše ti je ko moljcu na svili, pčeli u vanili. preporuka: nije zlato sve što sija.

Ti nisi Ana Nikolić

Ti nisi Ana Nikolić

Žao nam je ti nisi ni jedna Ana Nikolić :(
Ti si Manda Popović. Ti voliš da se tučeš sa raznim ljudima. Sa Anama svih vrsta, sa svojim dečkom, sa telohraniteljima, kasirkama, Natašom Bekvalac i onom novom što je Ćazim poveo na Grandovo veselje onaj dan. Kada se potučeš voliš da zoveš policiju i sama se prijaviš što govori da si veoma poštena. Kao i Ana Mafija i ti si slaba na konjak i takođe si u suštini dobra ali si upala u loše društvo. preporuka: zovi Anu i pomiri se sa njom uz jednu bocu konjaka, biće lakše i tebi i njoj. :*