Тестирајте ја Вашата ментална состојба со помош на Роршаховиот тест со мастило што го практикуваат психијатрите

Ова е истиот метод кој се користи и од страна на лекарите.

Go back
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Овој тест е едноставен. Само погледнете ги дамките од мастило и кажете ни што гледате? Не е важна брзината.
cdn.wallpapersafari.com
Овој тест е едноставен. Само погледнете ги дамките од мастило и кажете ни што гледате? Не е важна брзината.
x
Што гледате?
francesland.files.wordpress.com
Што гледате?
x
Што гледате?
juliaelenawilliams.files.wordpress.com
Што гледате?
x
Што гледате?
psyfactor.org
Што гледате?
x
Што гледате?
2.bp.blogspot.com
Што гледате?
x
Што гледате?
img10.deviantart.net
Што гледате?
x
Изберете слика која ги опишува Вашите чувства моментално.
mitchmartinez.com
Изберете слика која ги опишува Вашите чувства моментално.
x
Calculating...
Play Again?

Keep Reading

This post was created by a member of our community, where anyone can post awesome content.

Learn more or Create your own

Facebook Comments

Workaround to expand sticky correctly