Каков прв впечаток оставаш?

Откриј какви „вибрации“ оставаш кога луѓето прв пат ќе те запознаат!

Go back
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Кога прв пат ќе запознаеш некого, ти си првиот/ата кој/а го започнува разговорот?
files.vladstudio.com
Кога прв пат ќе запознаеш некого, ти си првиот/ата кој/а го започнува разговорот?
x
Се забавуваш со пријателите и забележуваш девојка како плаче сама, во еден ќош. Што ќе направиш?
files.vladstudio.com
Се забавуваш со пријателите и забележуваш девојка како плаче сама, во еден ќош. Што ќе направиш?
x
Новиот колега/колешка ти приоѓа за да ти направи муабет. Како реагираш ти?
files.vladstudio.com
Новиот колега/колешка ти приоѓа за да ти направи муабет. Како реагираш ти?
x
Добро ти оди математика и шефот бара да му помогнеш на колегата со пресметките по работното време. Што му одговараш?
files.vladstudio.com
Добро ти оди математика и шефот бара да му помогнеш на колегата со пресметките по работното време. Што му одговараш?
x
Си требал/ла да се сретнеш со саканиот/саканата за ручек, но не се појавува. Излегуваш надвор и гледаш дека трча по кејот. Што ќе направиш?
files.vladstudio.com
Си требал/ла да се сретнеш со саканиот/саканата за ручек, но не се појавува. Излегуваш надвор и гледаш дека трча по кејот. Што ќе направиш?
x
Твојот најдобар/а  пријател/ пријателка те запознава со неговата/нејзината мајка. Како реагираш?
files.vladstudio.com
Твојот најдобар/а пријател/ пријателка те запознава со неговата/нејзината мајка. Како реагираш?
x
Размислете за групата пријатели со која моментално се дружите. Колку време се другите со нив?
files.vladstudio.com
Размислете за групата пријатели со која моментално се дружите. Колку време се другите со нив?
x
Calculating...
Play Again?

Keep Reading

This post was created by a member of our community, where anyone can post awesome content.

Learn more or Create your own

Facebook Comments

Workaround to expand sticky correctly