Les últimes 10 visites del Reial Madrid al Camp Nou en Lliga

Posa a prova els teus coneixements sobres els darrers deu Clàssics disputats al Camp Nou en la competició domèstica

FC Barcelona
Creado por FC Barcelona (User Generated Content*)User Generated Content is not posted by anyone affiliated with, or on behalf of, Playbuzz.com.
Elegir 29 mar 2016
1 / 10

2005/06: Qui entrenava el Reial Madrid el dia de l’empat a un al Camp Nou?

2 / 10

2006/07: Leo Messi va fer els tres gols del Barça a l’empat contra els blancs (3-3). Quants d’aquests gols van ser a la segona part?

3 / 10

2007/08: Quin jugador de l’actual plantilla del Barça va sortir en l’onze titular?

4 / 10

2008/09: El Barça va guanyar 2 a 0 amb dos gols als minuts finals del partit (83 i 89). Qui va fer el primer gol?

5 / 10

2009/10: Quins jugadors va expulsar Undiano Mallenco en la victòria per 1-0?

6 / 10

2010/11: Els blaugranes van aconseguir guanyar per 5 a 0 en una jornada màgica. Qui va fer el segon gol?

7 / 10

2011/12: Quin d’aquests jugadors va ser titular?

8 / 10

2012/13: En aquell empat a 2 al Camp Nou, Leo Messi i Cristiano Ronaldo van fer els gols de blaugranes i madridistes. Quants van ser de penal?

9 / 10

2013/14: Alexis Sánchez va fer un dels millors gols amb la samarreta del Barça per establir el definitiu 2 a 1. A quin porter va superar amb una vaselina?

10 / 10

2014/15: El Barça va guanyar per 2 a 1 al Reial Madrid. Quin d’aquests jugadors no va marcar en el partit?