Embed Embed This Section
Embed this
Instant Articles supported Click here to embed
Embed a constantly updated feed of playful items about .
Embed Script
Copied to clipboard
We've got a new embed code! Click here if you have any questions.
By Embedding, you agree that you have read and accepted the Publisher Terms and Conditions, the Terms of Use and the Privacy Policy.

Start Full Screen
Display share buttons (will redirect to your page)
Use facebook comments
Display item info (the thumbnail, name, description and editor)

Embed Playbuzz in your website with our WordPress plugin

Are you a publisher? Click here

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
1
Next
1. Djegni më shumë kalori:
People photograph designed by Lyashenko - Freepik.com
People photograph designed by Lyashenko - Freepik.com
1. Djegni më shumë kalori:
x
1. Djegni më shumë kalori:
People photograph designed by Lyashenko - Freepik.com
1. Djegni më shumë kalori:
x
2
Next
2. Emri më i popullarizuar në botë është:
Fond image designed by Asierromero - Freepik.com
Fond image designed by Asierromero - Freepik.com
2. Emri më i popullarizuar në botë është:
x
2. Emri më i popullarizuar në botë është:
Fond image designed by Asierromero - Freepik.com
2. Emri më i popullarizuar në botë është:
x
3
Next
3. Cila shkronjë nuk paraqitet fare në tabelën periodike të elementeve?
Fond image designed by Asierromero - Freepik.com
Fond image designed by Asierromero - Freepik.com
3. Cila shkronjë nuk paraqitet fare në tabelën periodike të elementeve?
x
3. Cila shkronjë nuk paraqitet fare në tabelën periodike të elementeve?
Fond image designed by Asierromero - Freepik.com
3. Cila shkronjë nuk paraqitet fare në tabelën periodike të elementeve?
x
4
Next
4. Si e dalloni një mishngrënës nga një barngrënës vetëm duke shikuar në të?
4. Si e dalloni një mishngrënës nga një barngrënës vetëm duke shikuar në të?
x
4. Si e dalloni një mishngrënës nga një barngrënës vetëm duke shikuar në të?
4. Si e dalloni një mishngrënës nga një barngrënës vetëm duke shikuar në të?
x
5
Next
5. Njëri nga këta të famshëm kishte një vajzë analfabete. Cili ishte?
5. Njëri nga këta të famshëm kishte një vajzë analfabete. Cili ishte?
x
5. Njëri nga këta të famshëm kishte një vajzë analfabete. Cili ishte?
5. Njëri nga këta të famshëm kishte një vajzë analfabete. Cili ishte?
x
6
Next
6. Sa është shpejtësia mesatare e teshtitjes?
Fond image designed by Asierromero - Freepik.com
Fond image designed by Asierromero - Freepik.com
6. Sa është shpejtësia mesatare e teshtitjes?
x
6. Sa është shpejtësia mesatare e teshtitjes?
Fond image designed by Asierromero - Freepik.com
6. Sa është shpejtësia mesatare e teshtitjes?
x
7
Next
7. Në cilin vit këpucët filluan të prodhoheshin të ndryshme për këmbën e majtë dhe të djathtë?
7. Në cilin vit këpucët filluan të prodhoheshin të ndryshme për këmbën e majtë dhe të djathtë?
x
7. Në cilin vit këpucët filluan të prodhoheshin të ndryshme për këmbën e majtë dhe të djathtë?
7. Në cilin vit këpucët filluan të prodhoheshin të ndryshme për këmbën e majtë dhe të djathtë?
x
8
Next
8. Sa shkronja ka alfabeti havajan?
Fond image designed by Asierromero - Freepik.com
Fond image designed by Asierromero - Freepik.com
8. Sa shkronja ka alfabeti havajan?
x
8. Sa shkronja ka alfabeti havajan?
Fond image designed by Asierromero - Freepik.com
8. Sa shkronja ka alfabeti havajan?
x
9
Next
9. Cili qytet në SHBA ka më shumë vetura se sa njerëz?
9. Cili qytet në SHBA ka më shumë vetura se sa njerëz?
x
9. Cili qytet në SHBA ka më shumë vetura se sa njerëz?
9. Cili qytet në SHBA ka më shumë vetura se sa njerëz?
x
10
Next
10. Sa qime në ditë humb një person mesatarisht?
10. Sa qime në ditë humb një person mesatarisht?
x
10. Sa qime në ditë humb një person mesatarisht?
10. Sa qime në ditë humb një person mesatarisht?
x
11
Next
11. Kafsha e vetme që ka katër gjunjë është:
11. Kafsha e vetme që ka katër gjunjë është:
x
11. Kafsha e vetme që ka katër gjunjë është:
11. Kafsha e vetme që ka katër gjunjë është:
x
12
Next
12. Pse Pentagoni ka dy herë më shumë banjo se sa që duhet?
12. Pse Pentagoni ka dy herë më shumë banjo se sa që duhet?
x
12. Pse Pentagoni ka dy herë më shumë banjo se sa që duhet?
12. Pse Pentagoni ka dy herë më shumë banjo se sa që duhet?
x
13
Next
13. Cili është kuptimi i një statuje kali me këmbë të ngritura në ajër?
13. Cili është kuptimi i një statuje kali me këmbë të ngritura në ajër?
x
13. Cili është kuptimi i një statuje kali me këmbë të ngritura në ajër?
13. Cili është kuptimi i një statuje kali me këmbë të ngritura në ajër?
x
14
Next
14. Cili ishte romani i parë që u shkrua në një makinë shkrimi?
Fond image designed by Asierromero - Freepik.com
Fond image designed by Asierromero - Freepik.com
14. Cili ishte romani i parë që u shkrua në një makinë shkrimi?
x
14. Cili ishte romani i parë që u shkrua në një makinë shkrimi?
Fond image designed by Asierromero - Freepik.com
14. Cili ishte romani i parë që u shkrua në një makinë shkrimi?
x
15
Next
15. Si mund ta dini nëse do të ketë të premte të 13-të në një muaj?
15. Si mund ta dini nëse do të ketë të premte të 13-të në një muaj?
x
15. Si mund ta dini nëse do të ketë të premte të 13-të në një muaj?
15. Si mund ta dini nëse do të ketë të premte të 13-të në një muaj?
x
16
Next
16. Cili qytet ka numrin më të madh të veturave Rolls-Royce?
16. Cili qytet ka numrin më të madh të veturave Rolls-Royce?
x
16. Cili qytet ka numrin më të madh të veturave Rolls-Royce?
16. Cili qytet ka numrin më të madh të veturave Rolls-Royce?
x
17
Next
17. Cila është shpejtësia e ikjes nga sipërfaqja e Tokës? (Norma që trupi duhet ta ketë për t’i ikur tërheqjes gravitacionale të planetit)
17. Cila është shpejtësia e ikjes nga sipërfaqja e Tokës? (Norma që trupi duhet ta ketë për t’i ikur tërheqjes gravitacionale të planetit)
x
17. Cila është shpejtësia e ikjes nga sipërfaqja e Tokës? (Norma që trupi duhet ta ketë për t’i ikur tërheqjes gravitacionale të planetit)
17. Cila është shpejtësia e ikjes nga sipërfaqja e Tokës? (Norma që trupi duhet ta ketë për t’i ikur tërheqjes gravitacionale të planetit)
x
18
Next
18. Cili ishte emri origjinal i Luke Skywalker në "Star Wars"?
Fond image designed by Asierromero - Freepik.com
Fond image designed by Asierromero - Freepik.com
18. Cili ishte emri origjinal i Luke Skywalker në "Star Wars"?
x
18. Cili ishte emri origjinal i Luke Skywalker në "Star Wars"?
Fond image designed by Asierromero - Freepik.com
18. Cili ishte emri origjinal i Luke Skywalker në "Star Wars"?
x
19
Next
19. Më 1811, një tërmet në afërsi të Missouri, SHBA shkaktoi një ndryshim të veçantë në lumin Misisipi. Çfarë ishte ajo?
19. Më 1811, një tërmet në afërsi të Missouri, SHBA shkaktoi një ndryshim të veçantë në lumin Misisipi. Çfarë ishte ajo?
x
19. Më 1811, një tërmet në afërsi të Missouri, SHBA shkaktoi një ndryshim të veçantë në lumin Misisipi. Çfarë ishte ajo?
19. Më 1811, një tërmet në afërsi të Missouri, SHBA shkaktoi një ndryshim të veçantë në lumin Misisipi. Çfarë ishte ajo?
x
20
Next
20. Sa herë në javë njeriu i kapsit sytë?
20. Sa herë në javë njeriu i kapsit sytë?
x
20. Sa herë në javë njeriu i kapsit sytë?
20. Sa herë në javë njeriu i kapsit sytë?
x
21
Next
21. Sa shumë naftë nevojitet për të ndryshuar 25 litra ujë të pijshëm në 25 litra ujë jo të pijshëm?
21. Sa shumë naftë nevojitet për të ndryshuar 25 litra ujë të pijshëm në 25 litra ujë jo të pijshëm?
x
21. Sa shumë naftë nevojitet për të ndryshuar 25 litra ujë të pijshëm në 25 litra ujë jo të pijshëm?
21. Sa shumë naftë nevojitet për të ndryshuar 25 litra ujë të pijshëm në 25 litra ujë jo të pijshëm?
x
Urime! Ju qëlluat:

Keep Reading

Ky postim është krijuar nga një anëtar I komunitetit tonë, ku kushdo mund të postojë materiale fantastike.

Mësoni më shumë ose Krijoni tuajën

Komentet e Facebookut

Workaround to expand sticky correctly