Njerëzit e përdorin vetëm 10% të trurit të tyre. Sa për qind e përdorni ju?

Sa për qind e përdorni trurin? Zbulojeni me këtë test!

Go back
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Cili trekëndësh është më i madh?
kuize.net
Cili trekëndësh është më i madh?
x
A ka më shumë se 10 hije vjollcë në këtë njollë?
kuize.net
A ka më shumë se 10 hije vjollcë në këtë njollë?
x
Cila ngjyrë është më e errët? (kuize.net)
kuize.net
Cila ngjyrë është më e errët? (kuize.net)
x
Cila ngjyrë vjen në radhë?
kuize.net
Cila ngjyrë vjen në radhë?
x
Po në këtë radhë?
kuize.net
Po në këtë radhë?
x
Cila formë ka hapësirë më të madhe?
kuize.net
Cila formë ka hapësirë më të madhe?
x
Cila ngjyrë është më e ndezur?
kuize.net
Cila ngjyrë është më e ndezur?
x
Dhe në fund, cila formë ka perimetër më të madh?
kuize.net
Dhe në fund, cila formë ka perimetër më të madh?
x
Calculating...
Do të luash sërish?

Keep Reading

Ky postim është krijuar nga një anëtar I komunitetit tonë, ku kushdo mund të postojë materiale fantastike.

Mësoni më shumë ose Krijoni tuajën

Komentet e Facebookut

Workaround to expand sticky correctly